Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΣΤΕΡΙΞ Τ. 27 Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΞ

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΞ

ΑΣΤΕΡΙΞ ΤΕΥΧΟΣ 27

+
-
GOSCINNY RENE
Κωδ. Πολιτείας: 2650-0084
Τιμή Έκδοσης
€5.80
Τιμή Πολιτείας
€4.35
(-25%)
Κερδίζετε €1.45


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Σε μερικές περιπτώσεις τα φαινόμενα απατούν και γι' αυτό το λόγο οι Ρωμαίοι νομίζουν, ότι οι κάτοικοι του μικρού ανυπότακτου Γαλατικού χωριού έχουν εκπαιδεύσει ακόμα και τα αγριογούρουνα του δάσους, έτσι ώστε να τους οδηγούν κατευθείαν πάνω στις Ρωμαϊκές περιπόλους με τα γνωστά δυσάρεστα αποτελέσματα. Ο Καίσαρας θα ανακράξει "δεν πάει άλλο" και θα πιστέψει ότι μόνον ένας διαβολικός κατάσκοπος - δρουίδης μπορεί να τον βγάλει από την δύσκολη, πολιτικά, θέση που βρίσκεται. Ένα πολύτιμο συστατικό για την παρασκευή του μαγικού ζωμού λείπει και οι αχώριστοι φίλοι θα πρέπει να ταξιδέψουν πολύ μακριά. Στην οδύσσεια αυτή υπάρχουν σαμποτάζ, μύγες, Σουμέριοι, Πόντιοι Πιλάτοι, Νεκρές Θάλασσες, έρημοι, καλοί Σαμαρείτες, ικανοί έμποροι και δυστυχισμένοι πειρατές. Τα πάντα εκτός από αγριογούρουνα. Ο Οβελίξ είναι απογοητευμένος και το χοιρινό κρέας απαγορεύεται σ' αυτές τις μακρινές περιοχές. Ο Αστερίξ παρηγορώντας τον, πρέπει συγχρόνως να ανακαλύψει τον μαύρο χρυσό. Οι μυστικές υπηρεσίες, που έχουν μάτια και στην. . . πλάτη (όπως λέει ο σοφός λαός) θα τον αφήσουν ; (Από τον εκδότη)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςL' ODYSSEE D' ASTERIX
ISBN139789603210160
ΕκδότηςΜΑΜΟΥΘ
ΣειράΑΣΤΕΡΙΞ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων48
Διαστάσεις28x21
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΟΣΙΝΙ ΡΕΝΕ
Κωδικός Πολιτείας2650-0084
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

[10/10/2013] Andy1979.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Η "Οδύσσεια του Αστερίξ" ανήκει στην περίοδο όπου πλέον τις ιστορίες γράφει ο Uderzo και όχι ο Goscinny που έχει πεθάνει. Βρισκόμαστε στο 1981 και ο συγγραφέας προσπαθεί να διατηρήσει το πνεύμα των παλιών περιπετειών των Γαλατών βάζοντας στην ιστορία όλα τα συστατικά στοιχεία της μέχρι τώρα επιτυχίας: Ρωμαίους, Πειρατές, αυξημένο ρόλο στον Καίσαρα και τον Πανοραμίξ κλπ Η υπόθεση είναι απλή: Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ πηγαίνουν μέχρι την Ασία προκειμένου να αγοράσουν πετρόλαδο για τον Πανοραμίξ. Το ταξίδι τους θα έχει αρκετές περιπέτειες σε καμία περίπτωση όμως δεν δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό "Οδύσσεια"... Σίγουρα έχει κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν ξεφεύγει την χρυσή μετριότητα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
LEROUX GASTON
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
ΔΟΥΚΑ ΜΑΡΩ
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS