Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Τ.50 - ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ

ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ ΤΕΥΧΟΣ 50

MORRIS
Κωδ. Πολιτείας: 2650-0305




Παρουσίαση

Στην ταραγμένη εποχή των πιονέρων, πολλοί παράνομοι, ντεσπεράντος και ληστές, άφησαν τ' όνομά τους χαραγμένο με αίμα, στην ιστορία της Δύσης. Ανάμεσα σ' αυτούς οι πιο γνωστοί, οι πιο επικίνδυνοι μα και οι πιο χαζοί ήταν οι αδελφοί Ντάλτον. Οι οποίοι, σ' αυτή την ιστορία, προκειμένου να κάνουν τους σερίφηδες να χάσουν το μπούσουλά τους αποφασίζουν να κάνουν... πλαστική προσώπου. Και τότε αρχίζουμε εμείς να χάνουμε τον μπούσουλά μας, από τα γέλια, φυσικά. Πέρα απ' αυτό το γεγονός, υπάρχουν και μερικοί άλλοι που υποστηρίζουν την ανδριοσύνη τους και διηγούνται, το με ποιόν τρόπο έβαλαν τους Ντάλτον στη θέση τους (δηλ. 2 μέτρα κάτω από τη γη). Γι ' αυτούς, ο Λούκυ Λουκ επιφυλλάσει μερικές πετυχημένες φάρσες που πραγματικά βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Παρ' όλα αυτά κανείς δεν αμφισβητεί την "επιχειρηματική" δεινότητα των αδελφών. Το ποσό της επικήρυξής τους ολοένα και ανεβαίνει. Αλλά ατυχώς τότε, στην Άγρια Δύση, δεν υπήρχαν Χρηματιστήρια. (Από τον εκδότη)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςHORS LA LOI
ISBN139789603210702
ΕκδότηςΜΑΜΟΥΘ
ΣειράΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2008
Αριθμός σελίδων48
Διαστάσεις28x21
ΕικονογράφησηMORRIS
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΟΡΙΣ
Κωδικός Πολιτείας2650-0305
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

demsym, lab.alex, Nefeli Karapiperi

Κριτικές για το προϊόν

[19/04/2020] Andy1979.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Σημαντική η συγκεκριμένη περιπέτεια του Λούκυ Λουκ καθώς ερχόμαστε για πρώτη φορά σε γνωριμία με τους Ντάλτον. Όχι όμως με τους 4 γνωστούς μας, αλλά με τα ξαδέρφια τους. Σε αυτήν την ιστορία μαθαίνουμε ότι οι Ντάλτον ήταν μια άγρια συμμορία και δεν είχε καμία σχέση με τους 4 χαζούς αντιπάλους του Λουκυ Λουκ. Αργότερα ο Μορίς θα εμπνευστεί τα ξαδέρφια των Ντάλτον και θα τους καθιερώσει ως τους μόνιμους αντιπάλους του ήρωά μας. Συλλεκτική ιστορία, στην ουσία πρόκειται για ένα κλασικό γουέστερν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
€8.48 €3.39
(-60%)
Κερδίζετε €5.09

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS