Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΔΕΜ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΡΕΠΑΝΙ // ΑΣΤΕΡΙΞ Τ.2

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΡΕΠΑΝΙ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

ΑΣΤΕΡΙΞ ΤΕΥΧΟΣ 2

GOSCINNY RENE
Κωδ. Πολιτείας: 2650-0453




Παρουσίαση

Ενώ οι φίλοι μας οι Γαλάτες περνούν ήσυχα τον καιρό τους, ο Πανοραμίξ φτάνει στα όρια του ,γιατί το υπερ-εντελώς πολύτιμο δρεπάνι του έσπασε και χωρίς αυτό δεν έχει μαγικό φίλτρο. Οι δύο φίλοι, Αστερίξ και Οβελίξ ξεκινούν για την μακρινή Λουτέτια όπου ο Ταλεντίξ θα τους δώσει ένα νέο μαγικό δρεπάνι. Μετά από διάφορα μικροεπεισόδεια από μανιακούς συλλέκτες καρπαζιών και φαπών εν γένει, οι δυο φίλοι φθάνουν στην όμορφη Λουτέτια για να διαπιστώσουν ότι ο Ταλεντίξ έχει εξαφανιστεί και, α. . .όλα κι όλα, αν πειράζει κανείς τους φίλους του Αστερίξ είναι ικανός ακόμα και να σπάσει την Pax Romana!.
Οι έρευνες τους οδηγούν στα ίχνη της μαφίας των δρεπανιών και στο μεγάλο ντόλμεν του δάσους όπου η σπείρα κρύβει τα δρεπάνια. Μετά από μια εφαρμογή συγχρόνων τεχνικών συζήτησης με τους κακοποιούς αναζητούν τα ίχνη του Ταλεντίξ, του ξαδέρφου του Οβελίξ, ο οποίος δουλεύει φυλακισμένος για λογαριασμό του έπαρχου Βαρεμάριους. Αυτός ο έπαρχος είχε στήσει την επιχείρηση για να διασκεδάσει την πλήξη του. Αλλά οι δυο ήρωες είναι καλά καταρτισμένοι στο να σπάνε τη μονοτονία σε τέτοιους πληθωρικούς τύπους. . . (Από τον εκδότη)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLE SERPE D'OR
ΕκδότηςΜΑΜΟΥΘ
ΣειράΑΣΤΕΡΙΞ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2010
Αριθμός σελίδων50
Διαστάσεις28x21
ΕικονογράφησηUDERZO ALBERT
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΟΣΙΝΙ ΡΕΝΕ
Κωδικός Πολιτείας2650-0453
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

[26/02/2024] Cocoon.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μεγάλη περιπέτεια,πλούσιο κάστ χαρακτήρων που αμέσως γίνονται αγαπητοί,στο συγκεκριμένο τεύχος οι δημιουργοί του μας θυμίζουν ποσό σημαντικός είναι ο δρουιδης Πανοραμιξ πράγμα που δεν αφήνει κανένα ήρωα να επισκιαστεί η να καπελώσει κάποιον άλλο,όλοι είναι εξίσου σημαντικοί στην ιστορία.
Φοβερό χιούμορ(όπως σε κάθε τεύχος άλλωστε),όμορφα χρώματα,ωραία εξελισσόμενη πλοκή,συνθέτουν το δεύτερο τεύχος του Αστερίξ.
[13/05/2014] Andy1979.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Πρόκειται για την δεύτερη ιστορία του Αστερίξ. Κυκλοφόρησε το 1962 και παρουσιάζει τρομερή βελτίωση σε σχέση με την πρώτη ιστορία (Αστερίξ ο Γαλάτης). Στην συγκεκριμένη ιστορία μπορεί κανείς να διακρίνει ίχνη των στοιχείων πο θα διαμορφώσουν τον Αστερίξ στις επόμενες άκρως επιτυχημένες περιπέτειες που θα ακολουθήσουν. Τόσο το χιούμορ όσο και η πλοκή είναι καλούτσικα χωρίς όμως να αγγίζουν το υψηλό επίπεδο των επομένων τευχών.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
ΜΠΟΤΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00
ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS