Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΛΙΞ, Τ.4 - ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ

ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ

ΑΛΙΞ, ΤΕΥΧΟΣ 4

+
-
MARTIN JACQUES
Κωδ. Πολιτείας: 2650-0240
Τιμή Έκδοσης
€5.80
Τιμή Πολιτείας
€4.35
(-25%)
Κερδίζετε €1.45


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Μια από καιρό ξεχασμένη υπόθεση, έρχεται ξανά στο προσκήνιο για να θυμίσει κάτι από το παρελθόν της Ρώμης. Πρόκειται για το σπαθί του Βρένου, ενός Γαλάτη κατακτητή πού έπαιξε το ρόλο του στο "δίκαιο" ζύγισμα της φορολογίας που επέβαλλε ο Γαλάτης στους Ρωμαίους, μετά την ήττα τους. Τώρα το ίδιο ξίφος θα παραδοθεί στους Γαλάτες, στα πλαίσια ενός πανούργου ξεσηκωμού ενάντια στον Καίσαρα, όπως σχεδιάστηκε από τον Πομπήιο. Ο Αλίξ αναλαμβάνει το βάρος αυτής της αποστολής εθελούσια, γιατί αλλιώς η καταστροφή της Ρώμης είναι δεδομένη.
Η αναζήτηση συνεργατών και βοήθειας αποκαλύπτει στον Αλίξ ένα δρόμο γεμάτο προδότες και κινδύνους, που χάρις στην ετοιμότητα του αποφεύγει την τελευταία στιγμή αλλά και συμπαράσταση από άτομα και πλάσματα που ούτε καν το φαντάζεται. Ο Αλίξ ενώνει τις δυνάμεις του με το στρατηγό Οράτιο, ενάντια στον στασιαστή Γκαροφούλα που δουλεύει για τον Πομπήιο. Το κυνήγι των στασιαστών είναι ένα κρυφτό θανάτου σε απελπιστικά αντίξοες συνθήκες και με βαρειές απώλειες.
Στο οχυρό του Μπουργκερόκ, ο Αλίξ παρακολουθεί τους στασιαστές που συνεργάζονται με τους Γαλάτες και Γερμανούς ενάντια στον Καίσαρα και εδώ πάλι η δράση του συνοδεύεται από απρόσμενες εκπλήξεις. Ακολουθεί η καταδίωξη του Αλίξ αλλά αυτός κατορθώνει να διαφύγει, καταλήγοντας στην Νταραντάσια όπου έχει ραντεβού με το στρατηγό Οράτιο. Οι στασιαστές όμως τους σφίγγουν σε θανάσιμο κλοιό, αλλά η καθοριστική επέμβαση του Καίσαρα που έχει προηγουμένως ειδοποιηθεί, δίνει τέλος σ' αυτή την κρίσιμη υπόθεση. . .(Από τον εκδότη)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςLES LEGIONS PERDUES
ISBN139789603212263
ΕκδότηςΜΑΜΟΥΘ
ΣειράΑΛΙΞ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 1999
Αριθμός σελίδων64
Διαστάσεις28x21
ΜετάφρασηΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΡΤΕΝ ΖΑΚ
Κωδικός Πολιτείας2650-0240
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
RICHIE ROBERT
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82
36 ΔΙΚΑΙΟΙ
PRESSFIELD STEVEN
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS