Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ

Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ

+
-
TAIBO II PACO-IGNACIO
Κωδ. Πολιτείας: 0020-0168
Τιμή Έκδοσης
€12.32
Τιμή Πολιτείας
€8.62
(-30%)
Κερδίζετε €3.70


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

1922 : Μια πόλη του Μεξικού που η Επανάσταση την έχει αφήσει σημαδεμένη από έναν άνεμο τρέλας : στρατιωτικοί που θέλουν να γίνουν εκατομμυριούχοι, απατεώνες που ο Πρώτος Παγκόσμιος πόλεμος τους έριξε στις ακτές, πιστολάδες, πόρνες, πλούσιες χήρες, βαρόνοι του πετρελαίου διατεθειμένοι να φάνε ένα κομμάτι της χώρας, Ισπανοί μαγαζάτορες, υπνωτίστριες, ποιητές που πεθαίνουν της πείνας, νεαροί πορφιρικοί που άλλαξαν πουκάμισο, αναρχικοί, γειτονιές επικίνδυνες, κινέζικες συνοικίες, καμπαρέ τρίτης κατηγορίας, καπνιστές οπίου...
1922, Πόλη του Μεξικού : Τέσσερις τυχοδιώκτες φίλοι που πήραν μέρος στα μεγάλα επαναστατικά κινήματα -ένας δημοσιογράφος που ειδικεύεται στα εγκληματολογικά, ένας δικηγόρος που η καλύτερη πελατεία του είναι οι πόρνες, ένας ποιητής δεξιοτέχνης στα διαφημιστικά σλόγκαν και σύντροφος του Πάντσο Βίγια και ένας αναρχικός συνδικαλιστής Κινέζος- συναντιούνται τα βράδια στο μπαρ του ξενοδοχείου Ματζέστικ για να παίξουν ντόμινο.
Η δολοφονία ενός τρομπονίστα, η εκπαραθύρωση ενός συνταγματάρχη του στρατού, νυχτερινές ανταλλαγές πυροβολισμών, φαρμακωμένα σοκολατάκια, μια ωραία και μυστηριώδης γυναίκα θα παρασύρουν τους τέσσερις φίλους μακριά από το αγαπημένο τους ντόμινο, σε μια συνωμοσία που συνενώνει επίορκους Μεξικανούς συνταγματάρχες, Αμερικανούς γερουσιαστές και πετρελαϊκές εταιρείες.
Εκτός από το επιλογικό σημείωμα της μεταφράστριας που δίνει τα ιστορικά δεδομένα του βιβλίου, ο τόμος περιέχει ένα χάρτη του Μεξικού και δύο συνεντεύξεις του Τάιμπο : στον Francois Guerif με τον τίτλο "Ο ιστορικός, από τη φύση του είναι ερασιτέχνης ιδιωτικός ντέτέκτιβ" (περ. Magazine Litteraire, τχ. 344, Ιούνιος 1996) και στο περιοδικό Les Amis de la Litterature Policiere, τχ. 42, Μάρτιος 1993. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSOMBRA DE LA SOMBRA
ISBN139789603251798
ΕκδότηςΑΓΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2006
Αριθμός σελίδων368
Διαστάσεις19x12,5
ΜετάφρασηΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΙΚΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΑΙΜΠΟ ΙΙ ΠΑΚΟ-ΙΓΝΑΣΙΟ
Κωδικός Πολιτείας0020-0168
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[27/05/2022] elliek.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα υπέροχο αστυνομικο καινκοινωνικο πολιτικό βιβλίο. Οι ήρωες πιστοί στον ιδεαλισμο τους αλλά πατώντας γερά στη γη.
[24/12/2021] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Θαυμάσιο και καταγγελτικό για την κοινωνία και το πολιτικοοικονομικό περιβάλλον της εποχής.Οι ήρωες σαν άλλοι supermen ξεπερνούν τα εμπόδια με μικρές σωματικές βλάβες, αλλά καταφέρνουν να ισορροπήσουν με το ήθος τους μέσα στο βούρκο.Ύμνος για τη φιλία και την αποδοχή.
[17/07/2020] navasr21.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ωραία γραφή. Σε κρατάει σε αγωνία και σε μεταφέρει εύκολα με την περιγραφή του στο χώρο και στο κοινωνικοπολιτικό κλίμα της περιοχής.
[12/05/2017] dpapagian.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Όταν το ξεκίνησα, περίμενα να βρω μυστήριο. Αντ' αυτού, πιο πολύ ήταν μυθιστόρημα που περιγράφει τη ζωή στο Μεξικό, μάλλον κοινωνικό, παρά αστυνομικό μυθιστόρημα. Το αστεράκι για τη μετάφραση και το σύντομο ιστορικό πλαίσιο εντός του οποίου διαδραματίζεται η ιστορία.
[04/01/2016] cheguenikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένας συνδυασμός αστυνομικού , πολιτικού , ιστορικού και ταυτόχρονα λογοτεχνικού βιβλίου. Δεν κουράζει, πολύ καλά μεταφρασμένο. Το προτείνω σε όσους διαβάζουν αστυνομική λογοτεχνία!

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΒΟΤΑΝΑ - ΦΥΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
€25.00 €11.25
(-55%)
Κερδίζετε €13.75
ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑ
ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
€45.00 €20.25
(-55%)
Κερδίζετε €24.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS