Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ - ΜΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Ο ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ

ΜΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟΣ Α. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0020-0776




Παρουσίαση

Στα χρόνια του βασιλέα Θεόφιλου (829-842) η έριδα της Εικονομαχίας συνεχίζει να διχάζει τη βυζαντινή κοινωνία. Οι συνεχείς επιδρομές των Αράβων στη Μικρά Ασία έχουν αποσταθεροποιήσει το κράτος. Στα Βαλκάνια επικρατεί μια εύθραυστη ηρεμία για όσο καιρό διαρκεί η συνθήκη ειρήνης με τον ηγεμόνα των Βουλγάρων.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , Ιανουάριος του 833: Με εντολή του βασιλέα, ο πρωτοσπαθάριος Λέων συνοδεύει στη Θεσσαλονίκη τον στρατηγό που πρόκειται να αναλάβει διοικητής της ευρύτερης περιφέρειας, αλλά ο πραγματικός σκοπός της επίσκεψής του είναι να ενημερωθεί από κοντά για τις δραστηριότητες του εικονόφιλου αρχιεπισκόπου της πόλης. Άθελά του ο Λέων γίνεται μάρτυρας μιας δυσάρεστης σκηνής ανάμεσα στον προσωρινό τοποτηρητή της πόλης και τη σύζυγό του. Το επόμενο πρωί ο τοποτηρητής βρίσκεται δολοφονημένος και ο Λέων αναλαμβάνει τη διαλεύκανση μιας φαινομενικά απλής υπόθεσης. Χωρίς να το γνωρίζει, θα συναντήσει στο πρόσωπο της μοναχής και ποιήτριας Κασσίας μια ευφυέστατη, ίσως και επικίνδυνη, αντίπαλο. Και τότε θα ανακαλυφθεί το δεύτερο πτώμα.
Μετά την πρώτη του περιπέτεια στα βάθη της Μικράς Ασίας, ο πρωτοσπαθάριος Λέων πίστευε ότι θα συνέχιζε την ήσυχη ζωή του στη βασιλεύουσα. Όμως η ξαφνική αποστολή στη Θεσσαλονίκη θα τον αναγκάσει να αναθεωρήσει τις απόψεις του για τη δικαιοσύνη και θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια οδυνηρή ερωτική ιστορία από το μακρινό παρελθόν του. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603256410
ΕκδότηςΑΓΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων424
Διαστάσεις17x12
Κωδικός Πολιτείας0020-0776
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

aposdrak, annabountzi

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

aposdrak, silverhaired, gkatsoul, destsiliki

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ηθοποιός
RUIZ DON-MIGUEL
€12.20 €6.10
(-50%)
Κερδίζετε €6.10
ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€10.07 €4.53
(-55%)
Κερδίζετε €5.54

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS