Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0140-0325




Παρουσίαση

Είναι γεγονός διαπιστωμένο ότι το καλό ή το κακό, η αρετή ή η αμαρτία μας, δεν αφορά μόνον εμάς, αλλά έχει κοινωνικές, παγκόσμιες διαστάσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές. . . Αυτή την αλήθεια όχι μόνον την αγνοούμε, αλλά δεν θέλουμε ούτε καν να την ακούσουμε. . . Για όλα τα κακά που συμβαίνουν μέσα μας και γύρω μας, αλλά και σ' όλο τον κόσμο, φταίνε κάποιοι άλλοι ή ακόμη και ο ίδιος ο Θεός. . . Ξεσπάει κάποιο σκάνδαλο; Φταίνε οι σκοτεινές δυνάμεις, το 666, οι αιρετικοί, οι ανθέλληνες. . . (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603282884
ΕκδότηςΑΚΡΙΤΑΣ
ΣειράΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2009
Αριθμός σελίδων184
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0140-0325
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ioannatk

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

vasvento

Κριτικές για το προϊόν

[19/12/2018] ioannatk.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα βιβλίο που σε βάζει σε ώριμους προβληματισμούς για την ευθύνη που έχει ο καθένας μας σε αυτήν την ζωή, αλλά και την δύναμη συγχρόνως της αλλαγής μας. Είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, αφού σήμερα αποποιούμαστε την ευθύνη, όντας εγωιστές και θεωρούμε ότι φταίνε μόνο οι άλλοι, οι πολιτικοί, ο γείτονας, ο σύζυγός, τα παιδιά μας...Μήπως όμως δεν είναι έτσι; Αυτό το βιβλίο πραγματικά σε ωριμάζει και σου δείχνει τον δρόμο για να σταθείς σωστά απέναντι στα προβλήματα και στην ίδια την ζωή.


[05/10/2013] ΚατερίναΖάβαλη.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα βιβλία αυτής της κατηγορίας που έχω διαβάσει!Σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι έχεις άμεση ευθύνη για ό,τι καλό ή κακό γίνεται γύρω σου, κατά συνέπεια είναι στο χέρι σου και να τα αλλάξεις ή να τα βελτιώσεις!!!Έχει άλλωστε τόσα παραδείγματα και αληθινές ιστορίες που δεν μπορεί παρά να σε πείσει!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Στα ίχνη του θησαυρού
KUZNESKI CHRIS
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΙΓΚΜΟΥΝΤ ΦΡΟΥΝΤ
EDMUNDSON MARK
€20.80 €7.28
(-65%)
Κερδίζετε €13.52

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS