Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ // ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ (ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΕΙΟ

ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ (ΤΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

+
-
ΚΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1000-0798
Τιμή Έκδοσης
€22.00
Τιμή Πολιτείας
€17.60
(-20%)
Κερδίζετε €4.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ιστορία μιας οικογένειας αγωνιστών, που πορεύτηκε από γενιά σε γενιά με λογισμό και μ' όνειρο περνώντας γενναία ανάμεσα από λογιών λογιών συμπληγάδες, ίδιες μ' αυτές που απειλούσαν διαρκώς την πορεία του ελληνικού Έθνους κατά την περίοδο 1830 - 1944. Ξεκίνησαν από τον Πόρο, όπου οι γονείς τους έδωσαν το παρών με το αίμα τους, ήρωες αφανείς στον αγώνα για την ανεξαρτησία της πατρίδας. Κι ήρθαν μέτοικοι στον μικρό Πειραιά του πρώτου ελεύθερου ελληνικού κράτους για να δουλέψουν σκληρά και να δημιουργήσουν. Μαθημένοι στη θάλασσα, ακολούθησαν με συνέπεια τους δρόμους του ναυτεμπορίου και των μεταφορών. Οδηγήθηκαν έτσι στην επιτυχία, έχτισαν στο αναπτυσσόμενο επίνειο των Αθηνών τον επιχειρηματικό τους Οίκο και διασφάλισαν ένα λαμπρό μέλλον για τις επόμενες γενιές τους, που ξανοίχτηκαν κι εγκαταστάθηκαν στα μεγάλα κέντρα της ελληνικής επιχειρηματικής διασποράς ανά τον κόσμο.
Πλάι στους ήρωες αυτού του μυθιστορήματος, που βιώνουν οικονομικούς αποκλεισμούς, πολιτικές θύελλες, διπλωματικά επεισόδια, επαναστάσεις, πολέμους, εκπατρισμούς και καταστροφές, προσπαθώντας να επιβιώσουν, προβάλλουν οι φυσιογνωμίες και το έργο των κατά καιρούς κυβερνητών της Ελλάδας, των ξένων παραγόντων που επηρέασαν την ελληνική πολιτική ζωή, αλλά και των ανθρώπων του πνεύματος που σημάδεψαν καθοριστικά την εποχή τους.
Τα κυριότερα γεγονότα της πολιτικής και διπλωματικής Ιστορίας της Ελλάδας, μαζί με τους σημαντικότερους σταθμούς στην πορεία της ελληνικής εκπαίδευσης, από τα μέσα του 19ου μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα, καταγράφονται αναλυτικά κι ολοζώντανα στις σελίδες αυτού του λογοτεχνικού έργου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603338499
ΕκδότηςΓΡΗΓΟΡΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων494
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΙΝΕΣΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Κωδικός Πολιτείας1000-0798
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ «ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ»
LANDAUER GUSTAV
€9.95 €4.97
(-50%)
Κερδίζετε €4.98
Για την κυβέρνηση των ζωντανών
FOUCAULT MICHEL
€29.00 €14.50
(-50%)
Κερδίζετε €14.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS