Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΗΣΥΧΑ ΣΤΙΣ ΑΓΡΙΟΛΕΥΚΕΣ

ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΗΣΥΧΑ ΣΤΙΣ ΑΓΡΙΟΛΕΥΚΕΣ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0770-0980




Παρουσίαση

Το Πήλιο είναι διπρόσωπο βουνό: από τη μεριά του Αιγαίου είναι δασωμένο, άγριο, αλίμενο ανοιχτό στους ανέμους. Από τη μεριά του Παγασητικού είναι ήμερο, γεμάτο οπωρώνες, καλλιεργημένο, με ασφαλή λιμάνια. Τα Χάνια, η Δράκεια, το χιονοδρομικό κέντρο στις Αγριόλευκες, ενώνουν τις δυο περιοχές. Και κατοικούν εκεί όντα διφυή που μετέχουν σε κόσμους τόσο διαφορετικούς όσο οι δυο πλευρές του Πηλίου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

[...] Πλάτωνας, Σαίξπηρ, Τόμας Μαν, Μπόρχες, λαϊκά παραμυθία αρδεύουν τις σελίδες αυτού του παράξενου βιβλίου, που μπλέκει τόσο επιδέξια πραγματικότητα και φαντασία, ιστορία και μύθους, σύγχρονη επιστήμη και αναγεννησιακή λογιοσύνη. Πραγματικότητα; θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης του βιβλίου του. Μα εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα τυπικό δείγμα λογοτεχνίας του φανταστικού. Έτσι είναι, πράγματι- όμως οι ήρωες του Ψυχογιού είναι κυρίως άνθρωποι του δικού μας Umwelt, άνθρωποι καθημερινοί, με τις μικρές τους μέριμνες και τις κουτσές φιλοδοξίες. Ένας μεροκαματιάρης day trader του χρηματιστηρίου που βρίσκεται να κερδίζει αστρονομικά ποσά ακολουθώντας τα παραγγέλματα των ονείρων του, ένας ερωτόληπτος πενηντάρης καθηγητής που προκειμένου να κερδίσει το αντικείμενο του πόθου του ανεβαίνει στο Πήλιο για να χαθεί μέσα στη χιονοθύελλα και να αναδυθεί την άνοιξη, εν πλήρει στύσει, σαν ειδώλιο προϊστορικό ή σαν βράχος φθαρμένος από τα στοιχεία της φύσης, ένας μικροεισαγωγέας ηλεκτρονικών συσκευών από την Κίνα με φιλοδοξίες πλουτισμού, δυο γυναίκες, η μία σε αναζήτηση του χαμένου της εραστή-χρηματιστή, η άλλη ως alter ego της πρώτης, ταγμένη να μοιράζεται τις αναμνήσεις της. [...] (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΧΙΝΑ, the books' journal, τχ.17, Μάρτιος 2012)

Περιεχόμενα

Μαρία Σπηλιάδη
Υπόμνημα της EuroGreek Securities plc στον εισαγγελέα
Ο φαλλός στον Άναυρο
Υπάρχουν άλλοι κόσμοι μέσα σε αυτόν που ζούμε και ο δικός μας είναι μέσα σε αυτούς
Ιφιγένεια Τσαγκάρη
Κόσμος και όνειρο είναι ένα
Κατασκευάζοντας αναμνήσεις
Ο δράκος με τη μοτοσικλέτα
Τι μαλάκας που είσαι...
Το διπλό φεγγάρι
ΧΑΡΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
Λεπτομέρειες
ISBN139789603367260
ΕκδότηςΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων264
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΥΡΙΑΖΑΚΟΥ ΒΑΣΩ
Κωδικός Πολιτείας0770-0980
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΚΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ
€60.00 €30.00
(-50%)
Κερδίζετε €30.00
ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
CAMUS ALBERT (NOBEL 1957)
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS