Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Β΄Τ. ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΠΕΘΑΝΤΟΙ - ΚΥΠΡΟΣ ΄74

ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΑΠΕΘΑΝΤΟΙ - ΚΥΠΡΟΣ '74

ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1470-0981




Παρουσίαση

(. . .) Όταν κυκλοφόρησε το έργο «Οι Πολεμιστές του Ουρανού - Κύπρος '74» (μέρος 1ο), φαντάστηκα ότι ξεπλήρωνα μια ηθική υποχρέωση, ως απλός πατριώτης προς τους ήρωες της πατρίδος μας. Τα απέθαντα παλικάρια που θυσίασαν τα νιάτα τους για την τιμή της Ελλάδος όταν οι εγκληματίες του 1974 μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής και της εθνικής ταπείνωσης. Τότε που χάσαμε το 40% της Κύπρου. (. . .) Σ' αυτό το βιβλίο θα παρουσιαστούν εκτός από την επίσημη ιστορική πλευρά (ντοκουμέντα από τη Βουλή των Ελλήνων), αποσπάσματα από καταθέσεις (μαγνητοφωνημένες και μαγνητοσκοπημένες) και έγγραφα ντοκουμέντα, που αποδεικνύουν την αγνωμοσύνη της πατρίδος και τους πατριδοκάπηλους. (. . .) (ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2000
Αριθμός σελίδων160
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας1470-0981
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

[04/02/2018] Andy1979.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ο δεύτερος τόμος του συγκλονιστικού βιβλίου του Κακολύρη Οι πολεμιστές του Ουρανού είναι γεμάτο ντοκουμέντα και φέρνει στο φως αρκετές σελίδες από το φάκελο της Κύπρου που φυλάσσεται στη Βουλή. Επίσης, περιγράφεται τι ακολούθησε μετά την έκδοση του πρώτου τόμου με μηνύσεις εναντίον του συγγραφέα από τους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που ο συγγραφέας απέδειξε ότι ήταν δειλοί και προδότες. Πρόκειται για απαραίτητο συμπλήρωμα του πρώτου τόμου και έχει μεγάλη συμβολή στην κατανόηση των γεγονότων του Κυπριακού και της προδοσίας που έλαβε χώρα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ (ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΚΗΝΕΣ)
DURAS MARGUERITE
€10.60 €4.24
(-60%)
Κερδίζετε €6.36
ΗΣΙΟΔΟΣ: ΘΕΟΓΟΝΙΑ
HESIOD
€13.25 €5.96
(-55%)
Κερδίζετε €7.29

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS