Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΚΑΤΩ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ // ΚΥΚΝΟΙ 16

Κάτω απ' την καρδιά της

Κύκνοι 16

+
-
ΜΑΣΤΟΡΗ ΒΟΥΛΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3330-0476
Τιμή Έκδοσης
€10.90
Τιμή Πολιτείας
€9.81
(-10%)
Κερδίζετε €1.09


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Άννα είναι μαμά του Νικόλα και όπου να 'ναι θα γεννήσει ακόμα ένα αγόρι. Όμως, θες η χούντα που έρχεται και στρογγυλοκάθεται στον σβέρκο όλων, θες η ιδιαίτερη κατάσταση της οικογένειας με τη μαχητική μαμά, τον πολύ μεγαλύτερό της μπαμπά κι ένα σωρό θείους και θείες που δε λένε να βάλουν γλώσσα μέσα τους, το αγόρι που πρόκειται να γεννηθεί αποφασίζει να φωλιάσει κάτω από την καρδιά της μαμάς και να μη βγει, παρά μόνο όταν νιώσει ότι θα είναι ελεύθερο να κάνει ό,τι θελήσει!
Από εκεί μας αφηγείται εφτά χρόνια στρατοκρατίας, αγώνων ενάντια στη χούντα, φόβου και τόλμης, αλλά και πολλών μικρών, υπέροχων οικογενειακών στιγμών.
Παραμονές 21ης Απριλίου 1967. Η Άννα (που τη γνωρίζουμε από τα μυθιστορήματα της συγγραφέα Κάτω απ' το φεγγάρι, Στο Γυμνάσιο και Ένα, ένα τέσσερα) είναι έγκυος και ζει με τον Πάνο, τον άντρα της, τον δεκάχρονο γιο του από προηγούμενο γάμο και τον δίχρονο γιο τους στην Καστέλα. Οικογένεια κάθε άλλο παρά συμβατική για την εποχή εκείνη. Κι αν σ' όλα αυτά λογαριάσουμε και την κουνιάδα (που η Άννα αποκαλεί "Σφραγιδοφύλακα"), το τεράστιο σόι του Πάνου, τον εκρηκτικό και ασυμβίβαστο χαρακτήρα της Άννας, αλλά και την άρνηση του εμβρύου να βγει από την κοιλιά της μαμάς του μέχρι να φύγει η χούντα που εγκαθίσταται στην Ελλάδα, τότε έχουμε ένα πρωτότυπο μείγμα ρεαλισμού, χιούμορ και αληθινής ζωής που θα συναρπάσει κάθε αναγνώστη που ενδιαφέρεται για την εποχή εκείνη.
Στο τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της άτυπης τετραλογίας της Άννας αφηγητής είναι το αγέννητο μωρό της ηρωίδας, που μας λέει όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από το σπίτι, ενώ παράλληλα σχολιάζει και φιλοσοφεί. (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139786180703788
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΚΥΚΝΟΙ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2023
Αριθμός σελίδων256
Διαστάσεις21x14
Προτεινόμενες ηλικίεςΆνω των 12 ετών
ΕπιμέλειαΝΤΑΟΥΛΤΖΗΣ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ-ΑΛΚΙΝΟΟΣ
Κωδικός Πολιτείας3330-0476
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Nefeli Karapiperi, nhpio.S, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Νανά
ZOLA EMILE
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
Οι ιππότες της Μάλτας
DIBDIN MICHAEL
€8.00 €4.00
(-50%)
Κερδίζετε €4.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS