Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ... ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ BEST SELLER ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΑ 10 ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Σ'

MANDINO OG
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0057




Παρουσίαση

Κάθε γενιά παράγει τη «δυναμική» της λογοτεχνία. Αυτό το είδος λογοτεχνίας έχει κυριολεκτικά τη δύναμη να αλλάζει τη ζωή του αναγνώστη. Με την έννοια αυτή το βιβλίο «Ο μεγαλύτερος πωλητής στον κόσμο» είναι το έργο που επηρέασε και θα συνεχίσει να επηρεάζει τη ζωή αμέτρητων ανθρώπων. Πρόκειται για την ιστορία του Χαφίντ, ενός νεαρού σταβλίτη, που έζησε πριν από 2.000 χρόνια, και της φλογερής του επιθυμίας να βελτιώσει τη θέση του στη ζωή. Για να αποδείξει ότι έχει αυτή την ικανότητα πηγαίνει στη Βηθλεέμ σταλμένος από τον Πάθρο, τον εργοδότη του, ιδιοκτήτη μεγάλου εμπορικού καραβανιού, για να πουλήσει έναν μόνο χιτώνα. Δεν τα καταφέρνει, και μάλιστα παρασύρεται από οίκτο και χαρίζει το χιτώνα για να ζεσταθεί ένα νεογέννητο σε μια σπηλιά, κοντά σ' ένα πανδοχείο. Ο Χαφίντ επιστρέφει στο καραβάνι ντροπιασμένος, αλλά με τη συνοδεία ενός φωτεινού άστρου, που λάμπει ψηλά πάνω από το κεφάλι του. Αυτό το φαινόμενο ερμηνεύεται από τον Πάθρο ως σημάδι από τους θεούς, κι έτσι δίνει στον Χαφίντ τα αρχαία χειρόγραφα που περιέχουν την απαιτούμενη σοφία, η οποία θα βοηθήσει τον νεαρό να πραγματοποιήσει όλες του τις φιλοδοξίες.
Αυτή η μαγευτική ιστορία δίνει επίσης τα πλήρη κείμενα αυτών των χειρογράφων. Ο Χαφίντ εφάρμοσε τα μυστικά τους για επιτυχία κι έγινε ο «μεγαλύτερος πωλητής στον κόσμο...»
Αυτό που έκαναν για τον Χαφίντ τα χειρόγραφα, μπορούν να το κάνουν και για σας ... Γιατί όλοι είμαστε «πωλητές». Η επιτυχία μας στη ζωή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο καλά «πουλάμε» τον εαυτό μας στους άλλους. Θα θυμάστε για πολύ καιρό το τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου... όπου ο γέρος, πλούσιος και επιτυχημένος Χαφίντ, «ο μεγαλύτερος πωλητής στον κόσμο», παραδίδει τελικά τα 10 χειρόγραφα σε ένα πολύ σπουδαίο πρόσωπο.
(ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE GREATEST SALESMAN IN THE WORLD
ISBN139789603641193
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2001
Αριθμός σελίδων160
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΟΜΗΡΟΣ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Π.
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΝΤΙΝΟ ΟΓΚ
Κωδικός Πολιτείας1200-0057
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

l3ft3ris, xenia913

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

l3ft3ris, xenia913, Rizakos

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΙΝΑ
€81.62 €32.65
(-60%)
Κερδίζετε €48.97
ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ
ΠΕΡΑΝΘΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
€22.16 €11.08
(-50%)
Κερδίζετε €11.08

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS