Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΣΚΕΨΟΥ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ // Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. Η ΖΩΗ ΣΟΥ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟ

ΣΚΕΨΟΥ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. Η ΖΩΗ ΣΟΥ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ.

+
-
VERDON JOHN
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0392
Τιμή Έκδοσης
€19.19
Τιμή Πολιτείας
€13.43
(-30%)
Κερδίζετε €5.76


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Σκέψου έναν αριθμό. Έναν οποιοδήποτε...Δες πόσο καλά γνωρίζω όλα σου τα μυστικά. Αυτές είναι οι τελευταίες λέξεις στο γράμμα που έλαβε μυστηριωδώς ο Μαρκ. Και ήταν μόνο η αρχή. Μια σειρά από παράξενα στιχάκια με αμφίσημα μηνύματα και γρίφους οδηγούν τον Μαρκ να ζητήσει βοήθεια από τον παλιό του συμμαθητή και διάσημο ντετέκτιβ, Ντέιβ Γκάρνεϊ. Ο Ντέιβ, 40χρονος συνταξιούχος αστυνομικός με εξαιρετικές επιτυχίες στην εξιχνίαση εγκλημάτων με κατά συρροή δολοφόνους, προσπαθεί να προσαρμοστεί στους ήρεμους πια ρυθμούς της νέας του ζωής. Όμως, μπροστά στην έκκληση του φίλου του το αστυνομικό δαιμόνιο ενεργοποιείται, οδηγώντας τον ξανά σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Ο Μαρκ βρίσκεται νεκρός και δύο ακόμη δολοφονίες περιπλέκουν πιο πολύ την υπόθεση. Η ζωή του Ντέιβ απειλείται... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHINK OF A NUMBER
ISBN139789603644118
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2013
Αριθμός σελίδων560
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΑΡΟΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕπιμέλειαΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΒΕΡΝΤΟΝ ΤΖΟΝ
Κωδικός Πολιτείας1200-0392
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

rikafla, myrtillo

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

eutihia, bjorkenia, Strangeglass, redo, gps, virusg, iandri, kataktitis, Panos96, xristina.kitten, n.marianos, MTSEKE, TasosK2, sakarfara, mariapalai, myrtillo, vasilptr

Κριτικές για το προϊόν

[14/06/2022] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Πρόκειται για ένα έξυπνο, αινιγματικό, μυστηριώδες αστυνομικό βιβλίο που έχει όλα εκείνα τα συστατικά που σε κάνουν να γυρίζεις γρήγορα τη μία σελίδα μετά την άλλη και να μη θέλεις εύκολα να το αφήσεις από τα χέρια σου, δηλαδή έναν κεντρικό ήρωα, συνταξιούχο αστυνομικό, με κοφτερό μυαλό και έντονη διορατικότητα, που προσπαθεί να συνδέσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του και να οδηγηθεί στην επίλυση δύσκολων γρίφων, αλλά και να εξιχνιάσει μία σειρά φόνων, ενώ μας επιτρέπει συγχρόνως να παρακολουθούμε βήμα-βήμα την προσωπική του ζωή, έναν δολοφόνο που παίζει με το μυαλό του αναγνώστη, κάνοντας καλά υπολογισμένες κινήσεις, ενδιαφέρουσα πλοκή, έντονη δράση, αρκετά μυστικά, συνεχή αγωνία, εξαιρετική ανάλυση χαρακτήρων!
Βέβαια, κάποια στιγμή υποπτεύεσαι τον δολοφόνο, ενώ κάποιες περιγραφές μπορεί να σε κουράσουν! Δεν παύει, όμως, να αποτελεί το συγκεκριμένο βιβλίο μια εθιστική παρέα που σε βοηθά να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου!
[24/06/2017] ashtanga.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Υπερεκτιμημενο....το πρωτο μερος βαρετο,το δευτερο μερος πιο ενδιαφερον το τελος με ανατροπη αλλα οχι κατι το εξαιρετικο
[19/03/2017] mihosal.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Διαβάζοντας το πρώτο μέρος του συγκεκριμένου βιβλίου, το ένιωσα ως αδιάφορο και βαρετό. Παρ'όλο βέβαια ότι όσο εξελισσόταν η ιστορία, αποκτούσε και περισσότερο ενδιαφέρον, αυτό δεν κατέστησε το βιβλίο ως ένα συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα, αλλά σαν ένα βιβλίο το οποίο διαβάζεται απλά ευχάριστα, ενώ το τέλος του ήταν αναμενόμενο..
[23/10/2015] ioannis1!.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Απο το ωραιότερα και ευφυέστερα αστυνομικά βιβλία που εχω διαβάσει. Ενας φαινομενικά άλυτος και απίστευτος γρίφος, μια σειρά φόνων άσχετων μεταξύ τους και ενα ανατρεπτικό τέλος με έκανε να διαβάσω το βιβλίο μέσα σε 3 μέρες. Απλή γραφή αλλά γρήγορη εξέλιξη, δεν σε αφήνει ουτε λεπτό να το παρατήσεις απο το χέρια σου. Και πολύ μεγάλη η αγωνία μου να μάθω τι γίνεται τελικά. Το θεωρώ εξαιρετικό βιβλίο για να υπάρχει στην αστυνομική βιβλιοθήκη σας.
[01/01/2014] morfeas3kala.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ καλό βιβλίο... Διαβάζετε εύκολα χωρίς να σε κουράσει.. Έχει γρήγορη πλοκή και σε ''κρατάει'' εκεί.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Το μικρό βιβλίο των μυστικών
GIBRAN KAHLIL
€11.10 €5.55
(-50%)
Κερδίζετε €5.55
Ο νόμος των δρόμων
CONNELLY MICHAEL
€17.70 €8.85
(-50%)
Κερδίζετε €8.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS