Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

GREGSON JULIA
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0460




Παρουσίαση

1942. Ο κόσμος φλέγεται. Για τους περισσότερους ο πόλεμος φέρνει καταστροφή και δυστυχία, αλλά για μερικούς σημαίνει και το ξεκίνημα μιας μεγάλης περιπέτειας. Η Σαμπά έχει μεγαλώσει στο πολυεθνικό λιμάνι του Κάρντιφ, παρέα με τις λιβανέζικες ιστορίες του πατέρα της και τα τούρκικα τραγούδια της γιαγιάς της. Διψά να γνωρίσει τον κόσμο και κατατάσσεται στην ειδική υπηρεσία του στρατού που ψυχαγωγεί τις μονάδες στο μέτωπο.
Το ταξίδι ξεκινά και θα οδηγήσει τη Σαμπά στο μαγευτικό Κάιρο, στην ιδιαίτερη Κωνσταντινούπολη, στη γοητεία της Βηρυτού και, τέλος, στην Αλεξάνδρεια, την πόλη του γιασεμιού. Η Σαμπά, ενώ κάνει παρέα με πράκτορες, διπλωμάτες, κινηματογραφικούς αστέρες και λαθρέμπορους, διαπιστώνει ότι κάποιοι θέλουν τη φωνή της, κάποιοι τη φιλία της και κάποιοι τα μυστικά που έχει σταλθεί να ανακαλύψει.
Το Γιασεμί της Ανατολής είναι μια ιστορία γλυκιάς παρακμής, αγάπης και θανάτου. Είναι η συναρπαστική ιστορία μιας μοναχικής γυναίκας σε έναν εξωτικό κόσμο.
Η Julia Gregson, συγγραφέας των best seller "Στην Καρδιά των Μουσώνων" και "Το Λουλούδι της Κριμαίας", ταξιδεύει στη μυστηριακή Ανατολή με το νέο της συναρπαστικό μυθιστόρημα, για να αποδείξει ότι η δύναμη του πάθους μπορεί να υπερνικήσει οποιονδήποτε εχθρό μέσα από τα μάτια μιας ευαίσθητης νεαρής κοπέλας που όρθωσε το ανάστημά της απέναντι στις συμβάσεις της εποχής. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςJASMINE NIGHTS
ISBN139789603644958
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2012
Αριθμός σελίδων632
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΙΠΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΕπιμέλειαΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΡΕΓΚΣΟΝ ΤΖΟΥΛΙΑ
Κωδικός Πολιτείας1200-0460
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Vaso Areli, Χριστούλα, stadi26

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS