Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΥΘΟΣ

ΜΥΘΟΣ

ΦΟΡΤΗ-ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΙΒΙΑΝ
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0466




Παρουσίαση

Το να ερωτευτείς τον καθηγητή σου είναι οπωσδήποτε κλισέ, αλλά και πώς μπορείς να το αποφύγεις όταν το βλέμμα του είναι τόσο σοφό και διαπεραστικό;
Η Δάφνη Δημητριάδη, δευτεροετής φοιτήτρια στην Αμερική, θα ερωτευτεί με την πρώτη ματιά τον εντυπωσιακό καθηγητή Φοίβο Κρίστιαν. Αγνοώντας τα σημάδια της λογικής και ακολουθώντας το ένστικτό της, θα δέσει τη ζωή της με το επικίνδυνο πεπρωμένο του. Το πεπρωμένο και τη βαριά ευθύνη να ανήκεις στον μυστηριώδη κύκλο των Δώδεκα.
Μέσα από τις σελίδες του Μύθου, ξεδιπλώνεται μια σύγχρονη ερωτική ιστορία κεντημένη με την ελληνική μυθολογία, αγωνία και δυνατά συναισθήματα. Η Βίβιαν Φόρτη ανοίγει μια ελάχιστη χαραμάδα για έναν κόσμο θρύλων, σε ένα βιβλίο που δεν θα μπορείς να αφήσεις από τα χέρια σου! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603645009
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2012
Αριθμός σελίδων552
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
Κωδικός Πολιτείας1200-0466
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

KLIOVIRGO

Κριτικές για το προϊόν

[10/02/2020] panag123.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα υπέροχο βιβλίο. Πολύ καλογραμμένο, με πανέξυπνους διαλόγους, φτιαγμένο για τον σύγχρονο αναγνώστη, που παράλληλα μπορεί να μάθει με υπεύθυνο τρόπο για τους αρχαίους μύθους. Πρώτα απ' όλα όμως είναι μια ιστορία αγάπης.
[21/07/2013] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το βιβλίο αυτό το λάτρεψα από τις πρώτες σελίδες του! Η έρευνα και η εμβάθυνση στην ελληνική μυθολογία που έκανε η συγγραφέας δε νομίζω ότι χρειάζονται συστάσεις, καθώς μπορεί να τα διαπιστώσει ο κάθε αναγνώστης από τις πρώτες κιόλας σελίδες. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η ικανότητα της συγγραφέως να μας "βάζει" μέσα στη μυθοπλασία της έτσι ώστε να ταυτιζόμαστε με τους δύο κεντρικούς ήρωές της, τη Δάφνη και το Φοίβο, να ζούμε σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο τους με τους θνητούς και τους Ολύμπιους Θεούς, ο οποίος κάποιες φορές να μας φαίνεται εντυπωσιακά πραγματικός. Εάν δεν το έχετε διαβάσει ακόμα αυτό το βιβλίο, θα σας πρότεινα να το κάνετε άμεσα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
STUTELY RICHARD
€28.00 €11.20
(-60%)
Κερδίζετε €16.80
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ
ΓΟΛΟΣΟΒΚΕΡ ΙΑΚΩΒΟΣ
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS