Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

BLAKE ADAM
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0484




Παρουσίαση

Τα ίχνη μιας σειράς περίεργων θανάτων οδηγούν τον πρώην μισθοφόρο Λίο Τίλμαν και τη φιλόδοξη αστυνομικό Χήδερ Κένεντι στα Χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας και στο θανάσιμο Ευαγγέλιο που είναι κρυμμένο μέσα τους. Σύντομα, ο Τίλμαν και η Κένεντι θα μπουν στο στόχαστρο αδίστακτων δολοφόνων που όταν έρχεται η ώρα να σκοτώσουν, τα μάτια τους δακρύζουν αίμα. Τούτοι οι "Έκπτωτοι Άγγελοι", θρησκευτικοί εξτρεμιστές από τις πρωτοχριστιανικές σέχτες, θα κάνουν τα πάντα για να μη διαρρεύσει το συνταρακτικό μυστικό των Χειρογράφων, το μυστικό που έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Το μυστικό που κρύβει την αλήθεια πίσω από το θάνατο του Ιησού.
Μεταφέροντάς μας από την έρημο της Αριζόνα κι ένα φριχτό αεροπορικό δυστύχημα, στη σκηνή μιας βάναυσης δολοφονίας σε ένα πανεπιστήμιο του Λονδίνου, κι από εκεί σε μια μυστηριώδη πόλη στο Μεξικό, το "Ευαγγέλιο των Δολοφόνων" αποδεικνύεται το πιο συγκλονιστικό συνωμοσιολογικό θρίλερ από την εποχή του "Κώδικα Ντα Βίντσι". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE DEAD SEA DECEPTION
ISBN139789603645382
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων656
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΙΣΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕπιμέλειαΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΛΕΙΚ ΑΝΤΑΜ
Κωδικός Πολιτείας1200-0484
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

sabrina

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ashtanga, sabrina

Κριτικές για το προϊόν

[24/08/2015] sabrina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Τέλειο! Κι εγώ έχω βάλει ήδη στα επιθυμητά κι άλλο του βιβλιο! Σου κρατάει το ενδιαφέρον και δεν είναι καθόλου κουραστικος!
[22/08/2015] easystep.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Απο τα λιγα βιβλια που βαθμολογω με αριστα.Ισως γιατι δε μου αρεσει να με εξαπατούν με διθυραμβικές κριτικες κ με θεαματικες περιληψεις οπως γινεται στα περισσότερα βιβλια,για να πουλησουν κοπιες.Να γινουν best sellers.654 σελιδες που δικαιολογουν πληρως την υποθεση κ οχι δημιουργώντας κοιλιες,ανουσιες περιγραφες,μονο κ μονο για να γραφτουν πολλες κουραστικες,ασχετες με την υποθεση σελιδες (οπως σε αρκετους βορειους συγγραφεις που τοσο "μοδατοι" ειναι τελευταία κ που ειλικρινα εχω αρχισει να τους βαριεμαι).. Απο την πρωτη σελιδα ως την τελευταία σε καθηλώνει, σε κανει να θες να διαβασεις λιγο παρακατω.Ενα γραψιμο μεστο,κατανοητο,ακουραστο.Η πλοκη εξελίσσεται ομαλα,εστω κ αν αρχικα παρακολουθεις 3 διαφορετικές ιστοριες που συντομα ομως γινονται μια,ωστε να μην υπαρξει αποπροσανατολισμος του αναγνωστη. Πιστεψτε με ο Blake (ψευδώνυμο) ξερει να γραφει.Δεν σε αφηνει ποτέ να πελαγοδρομεις. Οσο για την υποθεση αυτη ειναι ευρηματική κ με ενα τελος απιθανο,εως λιγο συγκινητικό. Σιγουρα θα αγορασω κ το αλλο βιβλίο του.Πιστεψτε με αξιζει.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
DEVLIN KEITH
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00
ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
HANKS TOM
€18.80 €7.52
(-60%)
Κερδίζετε €11.28

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS