Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ

BLAKE ADAM
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0585




Παρουσίαση

Τη λένε Ντιέμα. Είναι μόνο 19 χρονών. Και είναι η μόνη που μπορεί να σώσει τον κόσμο.
Η συντέλεια του κόσμου είχε προφητευθεί.
Ένας διαρρήκτης κλέβει από το Βρετανικό Μουσείο ένα αρχαίο βιβλίο - το έργο ενός παρανοϊκού προφήτη που προέβλεπε τη συντέλεια του κόσμου. Ούτε ένα όμως από τα οράματά του για την Ημέρα της Κρίσεως δεν έχει βγει αληθινό. Μέχρι τώρα.
Η Συντέλεια του κόσμου έρχεται.
Ανεξήγητα σημεία και τέρατα, το ένα μετά το άλλο, πλήττουν τον κόσμο - είναι όμως πράγματι θεϊκά σημεία και τέρατα ή μήπως έργα δαιμονικού ανθρώπου; Μία πρώην αστυνόμος κι ένας πρώην μισθοφόρος στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν την αλήθεια συναντούν το μοναδικό άτομο που μπορεί να λύσει το γρίφο των προφητειών - ένα δεκαεννιάχρονο κορίτσι που αυτοαποκαλείται έκπτωτος άγγελος.
Ο κόσμος τελειώνει. Η περιπέτεια αρχίζει.
Το μεγαλύτερο συνωμοσιακό θρίλερ της χρονιάς - ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα γεμάτο κώδικες και στοιχεία, θεούς και δαίμονες, και μία ηρωίδα που θα σας μείνει αξέχαστη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Έβαζε το χέρι του στο λαιμό του, από εκεί στην καρδιά του, έπειτα στο στομάχι του και διαγράφοντας έναν κύκλο κατέληγε στο σημείο απ' όπου είχε ξεκινήσει. Κι όταν τον επέπληξα γι' αυτό, δείχνοντάς του τον σωστό τρόπο να κάνει το σταυρό του, εκείνος αποκρίθηκε ότι η ευλογία έτσι γινόταν από τους αγγέλους στα ουράνια και πως δεν μπορούσε παρά να την τιμήσει.
Ο Μπλάκμπορν προέβαλλε επίσης κάποια εκδοχή σχετικά με το πώς έγινε ο Τόλερ αυτός που έγινε. Καταπώς φαινόταν, μια φορά που ταξίδευε στις Άλπεις, ο Τόλερ έπεσε σε ένα φαράγγι και παραλίγο να σκοτωθεί. Τραυματίστηκε βαριά και εγκλωβισμένος μέσα σ' εκείνο το στενό και φριχτό μέρος σκέφτηκε ότι δεν θα ζούσε να δει τον ήλιο να ανατέλλει ξανά. Έτσι παρέδωσε την ψυχή του στον Θεό και άρχισε να προσεύχεται, προετοιμαζόμενος να παρουσιαστεί στο Βήμα της Κρίσεως.
Αλλά τότε ένας άγγελος εμφανίστηκε μπροστά του και του είπε τις αιώνιες αλήθειες. Κι εκείνος ένιωσε την ανάγκη να τις μεταφέρει και στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. Ο Ρας συγκέντρωσε και αντέγραψε όλες αυτές τις πληροφορίες σε ένα αρχείο. Άρχιζε να νιώθει ότι κάπου οδηγούσαν όλα αυτά και σκέφτηκε να πάει στη Βρετανική Βιβλιοθήκη να δει τι θα έβρισκε κι εκεί - κανονικά θα έπρεπε να πάει χρησιμοποιώντας κάποιο ψευδώνυμο, ύστερα απ' όσα είχαν συμβεί σε όσους έδειχναν ενδιαφέρον για τη ζωή και τα έργα του Τόλερ. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603647317
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2014
Αριθμός σελίδων664
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΑΠΑ ΣΟΦΙΑ
ΕπιμέλειαΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΛΕΙΚ ΑΝΤΑΜ
Κωδικός Πολιτείας1200-0585
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

sabrina

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

ashtanga, sabrina

Κριτικές για το προϊόν

[23/07/2016] sabrina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πολυ καλή συνέχεια του Ευαγγελίου των δολοφόνων. Απλά τέλειο όπως και το πρώτο βιβλίο. Δεν το βαριέσαι καθόλου και σε κρατά σε αγωνία από τα πρώτα κεφάλαια.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

HOMO
STRINGER CHRIS
€45.00 €13.50
(-70%)
Κερδίζετε €31.50
ΗΧΟΣ ΛΕΠΤΟΣ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ
ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
€19.45 €9.72
(-50%)
Κερδίζετε €9.73

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS