Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

Ο ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

+
-
VERDON JOHN
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0608
Τιμή Έκδοσης
€17.62
Τιμή Πολιτείας
€12.33
(-30%)
Κερδίζετε €5.29


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στο νέο best seller του πολυμεταφρασμένου μετρ του αστυνομικού μυθιστορήματος John Verdon, ο παλαίμαχος επιθεωρητής Ντέιβ Γκάρνεϊ, που ήταν ο κορυφαίος ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μυστηριώδη υπόθεση: καλείται να υποστηρίξει την ενδεχόμενη αθωότητα μιας γυναίκας που έχει ήδη καταδικαστεί για το φόνο του συζύγου της -προικισμένου πολιτικού και υποψήφιου κυβερνήτη- που έπεσε νεκρός από σφαίρα άγνωστης προέλευσης την ώρα που εκφωνούσε τον επικήδειο στην ταφή της μητέρας του.
Αναζητώντας νέα στοιχεία στην υπόθεση, ο Γκάρνεϊ βρίσκεται μπλεγμένος σε μια σκοτεινή αναμέτρηση με έναν διεφθαρμένο ανακριτή της αστυνομίας, έναν ανησυχητικά φιλικό μεγαλομαφιόζο, μια νεαρή γυναίκα, συνώνυμο του πειρασμού, και με τον αλλόκοτο δολοφόνο με το παιδικό σουλούπι που του έχει χαρίσει το παρατσούκλι "Πίτερ Παν".
Μέσα από αναπάντεχες ανατροπές και καταιγιστική δράση, ο Γκάρνεϊ καταλήγει παγιδευμένος σε μια από τις πιο ζοφερές υποθέσεις της σταδιοδρομίας του - ένα μυστήριο αλλεπάλληλων φόνων, κάτω απ' την επιφάνεια του οποίου κρύβεται η ανθρώπινη ενσάρκωση του απόλυτου κακού. Κι όσο δηλητηριασμένο από ψέματα κι αν είναι το κουβάρι που πρέπει να ξεδιαλύνει, ο Γκάρνεϊ ανακαλύπτει ότι η αλήθεια ξεπερνά και την πιο σοκαριστική φαντασία.
Και η ταυτότητα του δολοφόνου, στον πυρήνα της υπόθεσης, αποδεικνύεται το μεγαλύτερο σοκ απ' όλα... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο Verdon ξεκίνησε δυναμικά με το "Σκέψου έναν Αριθμό και συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε κάθε θρίλερ του. Δαιδαλώδεις γρίφοι, εκρηκτικό σασπένς, πολυεπίπεδοι χαρακτήρες" (Booklist, Starred Review)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPETER PAN MUST DIE
ISBN139789603648215
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2014
Αριθμός σελίδων600
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΡΤΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΕπιμέλειαΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΒΕΡΝΤΟΝ ΤΖΟΝ
Κωδικός Πολιτείας1200-0608
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

eutihia, bjorkenia, Strangeglass, redo, gps, virusg, iandri, kataktitis, Panos96, xristina.kitten, n.marianos, MTSEKE, TasosK2, sakarfara, mariapalai, myrtillo, vasilptr

Κριτικές για το προϊόν

[02/04/2017] mihosal.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Άλλο ένα μυθιστόρημα με κεντρικό ήρωα τον συνταξιούχο επιθεωρητή της αστυνομίας Ντειβ Γκαρνει.. Το βιβλίο αυτό,ξεκινάει κάπως αδιάφορα αλλά στην συνέχεια αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον όπως κάθε άλλο του βιβλίο,ξεκινώντας με μια ελληνική πινελιά που εμφανίζεται στα μισά της ιστορίας και καταλήγοντας σε ένα παρ'ολίγον καταστροφικό τέλος..
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΙΝΑ
€81.62 €32.65
(-60%)
Κερδίζετε €48.97
ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ
IBSEN HENRIK
€9.00 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS