Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

BJORK SAMUEL
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0644




Παρουσίαση

Σαν βγαλμένο από τον πιο ανατριχιαστικό εφιάλτη, το εξάχρονο κορίτσι κρεμόταν από το κλαδί του δέντρου, με ένα παιδικό σχοινάκι περασμένο σφιχτά στο λαιμό του και μια σχολική σάκα γεμάτη βιβλία στην πλάτη.
Η Νορβηγία συνταράσσεται, και η ειδική ερευνητική ομάδα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στο Όσλο επαναλειτουργεί εσπευσμένα, με τον αστυνομικό ερευνητή Χόλγκερ Μουνκ στο πηδάλιο. Ο Μουνκ πρέπει να πείσει την καλύτερη ερευνήτριά του -την υπερταλαντούχα αλλά και καταθλιπτική Μία Κρούγκερ- να επιστρέψει από το μικροσκοπικό νησί όπου έχει αποσυρθεί και να ενταχθεί ξανά στην ομάδα.
Η Μία αρχίζει να υποψιάζεται ότι τα τρομακτικά συμβάντα του παρόντος ίσως έχουν κάποια σχέση με την ανικανότητα της αστυνομίας να επιλύσει μια υπόθεση που τους είχε απασχολήσει έξι χρόνια πριν: ένα βρέφος είχε απαχθεί από μία μαιευτική κλινική και δεν βρέθηκε ποτέ. Άραγε να ζούσε ακόμη; Ή να ήταν νεκρό; Τι σχέση μπορεί να είχε ο απαγωγέας με το δολοφόνο; Και, τέλος, πώς συνδέονται όλα αυτά με τον προϊστάμενο και φίλο της Χόλγκερ Μουνκ, που η εγγονή του είναι επίσης έξι ετών;
Ο Παγωμένος Άγγελος, πρώτο βιβλίο της σειράς με πρωταγωνιστές τους Χόλγκερ Μουνκ και Μία Κρούγκερ, είναι ένα τρομακτικό αστυνομικό θρίλερ που σοκάρει τον αναγνώστη, κρατώντας τον σε αγωνία μέχρι και την τελευταία του σελίδα. Η πλοκή κινείται αβίαστα ανάμεσα στα πολλαπλά νήματά της, η γραφή είναι ρέουσα και συναρπαστική και οι χαρακτήρες ακαταμάχητοι και αξέχαστοι. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDET HENGER EN ENGEL ALENE I SKOGEN
ISBN139789606532993
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2015
Αριθμός σελίδων544
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ
ΕπιμέλειαΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΙΟΡΚ ΣΑΜΟΥΕΛ
Κωδικός Πολιτείας1200-0644
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

xristina.kitten, toflakos

Κριτικές για το προϊόν

[13/07/2021] apoapost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Ο ντόρος που έγινε για το βιβλίο δεν συμβαδίζει απόλυτα με την αξία του. Αν και είναι καλογραμμένο με σύντομες, κοφτές προτάσεις, ευανάγνωστο, εντούτοις είναι απλοϊκό. Κινείται στην πεπατημένη των αντίστοιχων nordic noir μυθιστορημάτων που έχουν ήδη διαβαστεί, σαν να βγήκε μέσα από το ίδιο εργοστάσιο και με κύριο στόχο να είναι εύκολο στον μέσο αναγνώστη την περίοδο των διακοπών για να περάσει ευχάριστα την ώρα του. Το τρίπτυχο: ψυχοπαθής φιγούρα δολοφόνου με σκοτεινό παρελθόν - θρησκευτικές σέχτες με κοινόβια στην σκανδιναβική ύπαιθρο - επιθεωρητές χτυπημένοι από την μαύρη μοίρα τους, σχεδόν πάντα εξαρτημένοι από το αλκοόλ ή κάτι αντίστοιχο, που βρίσκουν τον εαυτό τους και κάνουν αποτοξίνωση μέσα από την αναζήτηση δολοφόνων. Νομίζω ότι το nordic noir έχει κάνει τον κύκλο του, πλέον δεν έχει να δώσει κάτι καινούριο και αναμασά τα ίδια μοτίβα με συγγραφείς που αλληλοαντιγράφονται και ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τις πωλήσεις.
[03/01/2017] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ, Ο ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΧΟΛΓΚΕΡ ΜΟΥΝΚ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΑ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ "ΞΕΧΑΣΕΙ" ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΙ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΙ ΧΟΛΕ ΤΟΥ ΤΖΟ ΝΕΣΜΠΟ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
KRZNARIC ROMAN
€11.45 €4.58
(-60%)
Κερδίζετε €6.87
ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ (3 ΤΟΜΟΙ)
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€41.34 €16.54
(-60%)
Κερδίζετε €24.80

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS