Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ

WINFREY OPRAH
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0674




Παρουσίαση

Ως δύναμη δημιουργίας, μελετήτρια της ανθρώπινης καρδιάς και ψυχής, και υποστηρίκτρια του να ζεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, η Όπρα Γουίνφρι είναι μοναδική. Με το πέρασμα των χρόνων έγραψε ιστορία με ένα θρυλικό τοκ σόου -το πρόγραμμα με την υψηλότερη τηλεθέαση στο είδος του-, δημιούργησε το δικό της τηλεοπτικό δίκτυο και βραβεύτηκε τόσο με τιμητικό πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ όσο και με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας. Από τις εμπειρίες της έχει αποκομίσει αληθινά μαθήματα ζωής -τα οποία επί δεκατέσσερα χρόνια μοιράστηκε με τις αναγνώστριες του περιοδικού "Ο, Το περιοδικό της Όπρα", στην ευρύτατα δημοφιλή στήλη της "Αυτό που ξέρω σίγουρα", μία μηνιαία πηγή έμπνευσης και αποκαλύψεων.
Τώρα, για πρώτη φορά, αυτές οι πολύτιμες σκέψεις αναθεωρήθηκαν, ενημερώθηκαν και συγκεντρώθηκαν σε ένα όμορφο βιβλίο, ξέχειλο από τη διορατικότητα και τις εκμυστηρεύσεις της Όπρα Γουίνφρι. Οργανωμένα ανά θέμα -χαρά, προσαρμοστικότητα, επαφή, ευγνωμοσύνη, προοπτική, σεβασμός, διαύγεια και δύναμη- αυτά τα κείμενα μας επιτρέπουν μία σπάνια, προσωπική και γεμάτη δύναμη ματιά στην καρδιά και το πνεύμα μίας από τις εκπληκτικότερες γυναίκες του κόσμου -ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν στους αναγνώστες έναν οδηγό για να ανακαλύψουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ειλικρινείς, συγκινητικές, απολαυστικές, παροτρυντικές και συχνά πνευματώδεις, οι σκέψεις της Όπρα στο βιβλίο "Αυτό που ξέρω σίγουρα" ξεχωρίζουν με το είδος της αλήθειας που θα κάνει τους αναγνώστες να τις διαβάσουν ξανά και ξανά. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περιεχόμενα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΧΑΡΑ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΠΑΦΗ
ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΔΥΝΑΜΗ
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςWHAT I KNOW FOR SURE
ISBN139789603649403
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2015
Αριθμός σελίδων154
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΡΑΙΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΡΟΖΑ
ΕπιμέλειαΚΑΤΣΑΡΟΥ ΒΙΚΥ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΙΝΦΡΙ ΟΠΡΑ
Κωδικός Πολιτείας1200-0674
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

cat7fish3

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΔΕΣΠΟΣΥΝΕΣ
NICOL M. DONALD
€15.90 €7.16
(-55%)
Κερδίζετε €8.74
ΟΥΑΙΝΣΜΠΕΡΓΚ, ΟΧΑΙΟ
ANDERSON SHERWOOD
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS