Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΛ ΣΙΝΤ ( ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ /ΣΕΙΡΑ )

ΕΛ ΣΙΝΤ

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1630-0472




Παρουσίαση

"Ξεκίνησαν να καλπάζουν ο ένας προς το μέρος του άλλου. Τα κοντάρια τους χτύπησαν δυνατά πάνω στις ασπίδες, όμως και οι δυο κατάφεραν να κρατηθούν πάνω στη σέλα. Ο Ροδρίγο κατάλαβε από το χτύπημα του δον Μαρτίν πως είχε να κάνει με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε αρκετές φορές ώσπου κάποια στιγμή ο δον Μαρτίν έσπασε το κοντάρι τον Ροδρίγο και τον έριξε από τη σέλα. Ο γιγαντόσωμος πολεμιστής δεν έχασε χρόνο, κατέβηκε από το άλογό του για να αποτελειώσει το νεαρό ιππότη. Όμως ο Ροδρίγο στάθηκε στα πόδια του και συνέχισε να μάχεται. Με σπασμένα κοντάρια, καταϊδρωμένοι, οι δύο αντίπαλοι μάχονταν τώρα στο έδαφος, σώμα με σώμα. Η υπεροχή έγερνε πότε προς το μέρος του ενός και πότε του άλλου. Πιο ορμητικός και δυνατός, ο δον Μαρτίν κατάφερε να σωριάσει κάτω τον Ροδρίγο. Κι ενώ ετοιμαζόταν να του δώσει το τελικό χτύπημα, άφησε ακάλυπτο το στήθος του και ο Ροδρίγο, ψύχραιμα, σήκωσε το σπαθί του και καθώς ο αντίπαλός του έσκυβε πάνω του, του το κάρφωσε στο λαιμό. Ο γίγαντας παραπάτησε κι έπεσε στο χώμα που βάφτηκε με το αίμα του".
Η ζωή και τα κατορθώματα ενός θρυλικού ιππότη στη μεσαιωνική Ισπανία που ενέπνεε το σεβασμό τόσο στους χριστιανούς όσο και στους μουσουλμάνους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603684022
ΕκδότηςΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
ΣειράΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2008
Αριθμός σελίδων50
Διαστάσεις30x22
Προτεινόμενες ηλικίες9-12 ετών
ΕικονογράφησηΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Κωδικός Πολιτείας1630-0472
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΩΝ
KONSTAM ANGUS
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82
ΝΙΟΤΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
SCHNITZLER ARTHUR
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS