Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
OXFORD HANDBOOK ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

OXFORD HANDBOOK ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

+
-
WILKINSON IAN, RAINE TIM, WILES KATE, GOODHART ANNA
Κωδ. Πολιτείας: 2549-0078

Παρουσίαση

Τώρα στη δέκατη έκδοση, το "Oxford Handbook Κλινικής Ιατρικής" έχει ανανεωθεί πλήρως με πέντε νέους συγγραφείς στη συγγραφική ομάδα οι οποίοι έχουν εμπλουτίσει τα περιεχόμενα με νέα ύλη προερχόμενη από την κλίνη του ασθενούς. Η έλλειψη χώρου έχει βελτιωθεί με τον κατάλληλο σχεδιασμό που δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε πολλές σημαντικές πληροφορίες με παραπομπές σε διαγράμματα και σε σχετικές, πλήρως ενημερωμένες βιβλιογραφικές αναφορές. Κάθε σελίδα είναι ενημερωμένη με τις τελευταίες εξελίξεις της κλινικής ιατρικής και τα κεφάλαια γαστρεντερολογίας, λήψης ιστορικού, κλινικής εξέτασης, λοιμωδών νοσημάτων, νευρολογίας και ακτινολογίας έχουν εκτενώς αναθεωρηθεί.
Μοναδικό ανάμεσα σε ιατρικά συγγράμματα, το "Oxford Handbook" είναι ένας πλήρης και ακριβής οδηγός στα κύρια πεδία της ιατρικής ο οποίος προάγει τη σκέψη γύρω από τον κόσμο από την οπτική του ασθενούς, προσφέροντας μία ολιστική αντιμετώπιση με επίκεντρο τον άρρωστο. Αξιόπιστο και αγαπητό από εκατομμύρια γιατρούς για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, το "Oxford Handbook Κλινικής Ιατρικής" συνεχίζει να είναι ένας αναντικατάστατος συνοδός στην άσκηση της σύγχρονης ιατρικής. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Το Oxford Handbook Κλινικής Ιατρικής προσφέρει στους αναγνώστες σημαντικές και σύγχρονες πληροφορίες που θα βελτιώσουν τις γνώσεις τους και την κρίση τους για τις κλινικές αποφάσεις, βοηθώντας τους στη γρήγορη αντιμετώπιση και την άμεση λύση του εκάστοτε παρουσιαζόμενου προβλήματος.
Το Oxford Handbook Κλινικής Ιατρικής είναι ένα βιβλίο μοναδικό. Εύχρηστο, ενημερωμένο και έγκυρο, μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα κατά την άσκηση της Ιατρικής τόσο από το φοιτητή και τον αγροτικό ιατρό, όσο και από τους ειδικευόμενους και τους κλινικούς ιατρούς. Η παγκόσμια αποδοχή του σφραγίζει την εγκυρότητά του.
Από τη θέση αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ιατρούς που συνέβαλαν στην απόδοση του ελληνικού κειμένου Βάσω Γεωργακοπούλου, Ειρήνη Κουρμπέτη, Ελπίδα Μαστρογιάννη, Δημήτρη Μπασούλη και Άννα Σκιαδά.
Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν στην άρτια εμφάνιση του ανά χείρας βιβλίου καθώς και τον Νικόλαο Μπόνο για την συμβολή του στη συντακτική επιμέλεια.
Αθήνα 2020 (Από τον πρόλογο του εκδότη)

Περιεχόμενα

Πρόλογος εκδότη
Πρόλογος πρώτης έκδοσης
Πρόλογος 10ης έκδοσης
Ευχαριστίες
1 Σκέψεις γύρω από την ιατρική
2 Ιστορικό και φυσική εξέταση
3 Το καρδιαγγειακό σύστημα
4 Το αναπνευστικό σύστημα
5 Ενδοκρινολογία
6 Γαστρεντερολογία
7 Νεφρολογία
8 Αιματολογία
9 Λοιμώδη νοσήματα
10 Νευρολογία
11 Ογκολογία και παρηγορική αγωγή
12 Ρευματολογία
13 Χειρουργική
14 Κλινική βιοχημεία
15 Επώνυμα σύνδρομα
16 Ακτινολογία
17 Τιμές αναφοράς κ.λπ.
18 Πρακτικές τεχνικές
19 Επείγουσες καταστάσεις
20 Βιβλιογραφία

Συγγραφείς το τόμου: Ian B. Wilkinson, Tim Raine, Kate Wiles, Anna Goodhart, Catriona Hall, Harriet O'Neill
Οι ιατροί που συνέβαλαν στην απόδοση του ελληνικού κειμένου: Βάσω Γεωργακοπούλου, Ειρήνη Κουρμπέτη, Ελπίδα Μαστρογιάννη, Δημήτρη Μπασούλη και Άννα Σκιαδά.
Λεπτομέρειες
ISBN139789603721604
ΕκδότηςΛΙΤΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2020
Αριθμός σελίδων904
Διαστάσεις20x12
ΕπιμέλειαΔΑΙΚΟΣ Λ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΧΑΝΙΩΤΗΣ Ι. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ, ΧΑΝΙΩΤΗΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΙΛΚΙΝΣΟΝ ΙΑΝ, ΡΕΙΝΕ ΤΙΜ, ΓΟΥΑΙΛΣ ΚΕΙΤ, ΓΚΟΥΝΤΧΑΡΤ ΑΝΑ
Κωδικός Πολιτείας2549-0078
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ
BLACK SAUL
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00
ΙΜΑΤΖΙΚΑ
BARKER CLIVE
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS