Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΑΝΗΘΙΚΟΛΟΓΟΣ ( ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ 8 / ΣΕΙΡΑ )

Ο ΑΝΗΘΙΚΟΛΟΓΟΣ

+
-
GIDE ANDRE (NOBEL 1947)
Κωδ. Πολιτείας: 3330-2259
Τιμή Έκδοσης
€12.88
Τιμή Πολιτείας
€9.02
(-30%)
Κερδίζετε €3.86


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Ένα πρωί, έκανα μια περίεργη ανακάλυψη που αφορούσε τον εαυτό μου: ο Μοχτίρ, ο μόνος που δε με νευρίαζε ανάμεσα στους προστατευόμενους της γυναίκας μου, ήταν μόνος μέσα στο δωμάτιό μου μαζί μου. Στεκόμουν όρθιος δίπλα στη φωτιά, με τους δυο αγκώνες μου ακουμπισμένους πάνω στο τζάκι, μπροστά σ' ένα βιβλίο, και μολονότι έδειχνα απορροφημένος, μπορούσα κι έβλεπα μέσα στον καθρέφτη την αντανάκλαση των κινήσεων του παιδιού, στο οποίο είχα στραμμένη την πλάτη.

"Αν είχα προσφέρει τον ήρωά μου ως ένα πρότυπο, θα έπρεπε να παραδεχθώ ότι είχα πλήρως αποτύχει. Οι ελάχιστοι εκείνοι που θέλησαν να ενδιαφερθούν για την περιπέτεια του Μισέλ, το έκαναν με την πρόθεση να τον αναθεματίσουν μ' όλη τη δύναμη της καλοσύνης τους. Δεν κόσμησα ματαίως τη Μαρσελίν με τόσες αρετές. Κανείς δε συγχωρούσε στον Μισέλ ότι δεν την έθετε υπεράνω του εαυτού του.
Αν είχα προσφέρει αυτό το βιβλίο ως ένα κατηγορητήριο κατά του Μισέλ και πάλι δε θα είχα επιτύχει, αφού κανείς δε θα μου όφειλε ευγνωμοσύνη για την αγανάκτηση την οποία προκάλεσε ο ήρωάς μου, μια αγανάκτηση που εγώ διήγειρα άθελά μου. Ξεκινώντας από τον Μισέλ, επεκτάθηκε και σ' εμένα. Λίγο ακόμη και θα με ταύτιζαν μ' εκείνον..." (Από τον πρόλογο του συγγραφέα)

"Εκατό χρόνια μετά, ο Ανηθικολόγος είναι εξίσου απειλητικός... ο σαδομαζοχισμός των Πενήντα αποχρώσεων μοιάζει παιδικός... Ο Ανηθικολόγος μάς αποκαλύπτει τα δικά μας όρια, μας καλεί να τα επαναπροσδιορίσουμε - μας κάνει να αναρωτηθούμε για την προέλευσή τους..." (Guardian)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςL' IMMORALISTE
ISBN139789603787587
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2000
Αριθμός σελίδων208
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΜΟΛΦΕΤΑ ΝΙΚΗ
ΜετάφρασηΜΟΛΦΕΤΑ ΝΙΚΗ
ΕπιμέλειαΚΑΣΣΑΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΖΙΝΤ ΑΝΤΡΕ
Κωδικός Πολιτείας3330-2259
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

kitrinos, Ελισάβετ.

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

kitrinos, sharpblad3, agelikiparask, elenamed, sporos2403, NickKarv, vasdelen, romi, cat7fish3

Κριτικές για το προϊόν

[23/02/2024] Ελισάβετ..   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
«Ήταν ένα στιγμιαίο γέλιο, όπου οι δυο ψυχές μας έγιναν μια… Νομίζω όμως ότι υπάρχει ένα σημείο στον έρωτα, ένα και μοναδικό, και ότι αργότερα η ψυχή, αχ, η ψυχή, μάταια γυρεύει να το υπερβεί, φθείρεται από την προσπάθεια την οποία καταβάλλει ώστε η ευτυχία της να αναβιώσει, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο εμπόδιο από την ανάμνηση της ευτυχίας. Αλίμονο! Ζω με την ανάμνηση εκείνης της νύχτας».
Προφανως, όταν εξομολογήθουν τα συναισθήματα ενθεν κι ενθεν, αμφοτεροι φέρουν φέρουν πια σαν κονκάρδα τη δεδηλωμένη του έρωτα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΡΥΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
KADARE ISMAIL
€11.66 €4.66
(-60%)
Κερδίζετε €7.00
Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΕΡΒΙΣΗ
UMIT AHMET
€18.61 €7.44
(-60%)
Κερδίζετε €11.17

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS