Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ - Η ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ (ΣΕΙΡΑ 7 ΤΟΜΟΙ)

ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ - Η ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ (ΣΕΙΡΑ 7 ΤΟΜΟΙ)

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 2140-1721
Τιμή Έκδοσης
€91.16
Τιμή Πολιτείας
€45.58
(-50%)
Κερδίζετε €45.58


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Αυτό που σήμερα ονομάζουμε Αυτοβελτίωση, οι αρχαίοι το ονόμαζαν «ευ ζην». Οι πολύτιμες συμβουλές τους έθεσαν τις βάσεις πάνω στις οποίες η ζωή του ανθρώπου μπορεί να γίνει αρμονική και ευτυχέστερη, μιλώντας για τη σπουδαιότητα της εσωτερικής ισορροπίας και της ηθικής ως βασικό συστατικό μιας ευτυχισμένης ζωής.
Η σειρά « Αυτοβελτίωση», στην οποία περιλαμβάνονται το αρχαίο κείμενο, νεοελληνική απόδοση και σχολιασμός, αποτελείται από 7 τόμους:
1. Μάρκος Αυρήλιος - Τα εις εαυτόν. Πώς πρέπει να κρίνουμε σωστά τον εαυτό μας. Πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις κρίσεις των άλλων για τον εαυτό μας. (2 τόμοι)
3. Επίκτητος - Εγχειρίδιον, Αποσπάσματα: Ένας σύντομος οδηγός για τον τρόπο ζωής που πρέπει να ακολουθούμε. (1 τόμος)
4. Πλούταρχος - Ηθικά 2 - Πώς αν τις διακρίνοιε τον κόλακα του φίλου, Πώς αν τις αίσθοιτο εαυτού προκόπτοντος επ' αρετή, Πώς αν τις υπ' εχθρών ωφελοίτο: Πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους κόλακες και τους εχθρούς, πώς θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τα ελαττώματά μας. (1 τόμος)
5. Πλούταρχος - Ηθικά 3 - Περί πολυφιλίας, Περί τύχης, Περί αρετής και κακίας, Παραμυθητικός προς Απολλώνιον: πώς θα καταφέρουμε όχι πολλούς αλλά λίγους και καλούς φίλους, γιατί δεν πρέπει να αποδίδουμε την επιτυχία ή την αποτυχία μας στην τύχη. (1 τόμος)
6. Πλούταρχος - Ηθικά 12 - Ει διδακτόν η αρετή, Περί ηθικής αρετής, Περί αοργησίας, Περί ευθυμίας: πώς μπορούμε να κατακτήσουμε την αρετή και την εσωτερική γαλήνη, πώς να αντιμετωπίζουμε το θυμό. (1 τόμος)
7. Πλούταρχος - Ηθικά 13 - Περί φιλαδελφίας, Περί της εις τα εγγόνα φιλοστοργίας, Ει αυτάρκης η κακία προς κακοδαιμονίαν, Περί του πότερον τα ψυχής ή τα σώματος πάθη χείρονα, Περί αδολεσχίας, Περί πολυπραγμοσύνης: Η σωστή αγάπη προς τα αδέλφια, τους γονείς και τα παιδιά. Η κακία ως παράγοντας δυστυχίας. Η αντιμετώπιση του ελαττώματος της φλυαρίας και της πολυπραγμοσύνης. (1 τόμος) (Από τον εκδότη)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603823735
ΕκδότηςΚΑΚΤΟΣ
ΣειράΗ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2023
Διαστάσεις21x12
Κωδικός Πολιτείας2140-1721
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΑΞΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
€25.00 €12.50
(-50%)
Κερδίζετε €12.50
Θανάσιμη ενέδρα
JAMES PETER
€17.90 €8.95
(-50%)
Κερδίζετε €8.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS