Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ( ΚΑΚΤΟΣ )

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 2140-1085
Τιμή Έκδοσης
€7.42
Τιμή Πολιτείας
€5.19
(-30%)
Κερδίζετε €2.23


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τα «Πρωτόκολλα», είκοσι τέσσερα τον αριθμό, είναι μάλλον διδασκαλίες και γνωμικά παρά ανακοινώσεις. Φαίνεται ότι ο συγγραφέας τους ή οι συγγραφείς τους είχαν σαν κυριότερη φροντίδα να εκθέσουν σε είκοσι τέσσερα μαθήματα τα δόγματα του Ισραήλ, τους αντικειμενικούς σκοπούς που επιδιώκει από αρχαιοτάτων χρόνων και τις λεπτομέρειες του τελικού σχεδίου εκστρατείας για την κατάκτηση της παγκόσμιας εξουσίας, όταν τα πάντα θα φαίνονταν έτοιμα για να αρχίσουν τον αποφασιστικό αγώνα. (Απόσπασμα από την εισαγωγή της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603825128
ΕκδότηςΚΑΚΤΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2003
Αριθμός σελίδων216
Διαστάσεις12x18
Κωδικός Πολιτείας2140-1085
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

axilpat2

Κριτικές για το προϊόν

[07/07/2023] patra7.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Νομίζω ότι η Πολιτεία δεν έχει ανάγκη να πουλάει αυτό το ελεεινό και δηλητηριώδες δημιούργημα της μυστικής αστυνομίας της τσαρικής Ρωσίας...
[07/11/2022] dieter.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι ένα ψευδεπίγραφο κείμενο που αποτελείται από 24 κεφάλαια, και υποτίθεται πως αποτελούν τα πρακτικά συνάντησης ισχυρών Εβραίων, που περιγράφουν το σχέδιο για την παγκόσμια κυριαρχία του σιωνισμού. Αρκετές ανεξάρτητες έρευνες έχουν επανειλημμένα δείξει ότι τα πρωτόκολλα αποτελούν απάτη και σχεδόν καθολικά αναγνωρίζονται ως προϊόν πλαστογραφίας, δημιούργημα της Οχράνα, δηλαδή το σώμα μυστικής αστυνομίας της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και τμήμα του Υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων στα τέλη του 19ου αιώνα.
Στην πραγματικότητα, τα Πρωτόκολλα αποτελούν συρραφή παλαιότερων κειμένων, στα οποία προστέθηκαν αντισημιτικά στοιχεία. Μια σειρά άρθρων που εμφανίστηκαν στους «Τάιμς» του Λονδίνου το 1921 φανέρωσαν ότι το περισσότερο από το υλικό των πρωτοκόλλων ήταν αντιγραμμένο -μεταξύ άλλων- από παλαιότερη πολιτική σάτιρα που δεν είχε κανένα αντισημιτικό θέμα. Συγκεκριμένα, βιβλίο του Μορίς Ζολί από το 1860 (τον τίτλο Διάλογοι στην Κόλαση ανάμεσα στον Μακιαβέλι και τον Μοντεσκιέ) περιείχε αυτούσια κομμάτια από τα «Πρωτόκολλα» αν και δεν είχε σχέση με τους Εβραίους ή με το Σιωνισμό· στόχος ήταν ο αυτοκράτορας Ναπολέοντας Γ.
[06/04/2016] .   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Κατ΄αρχήν το βιβλίο δεν επιδέχεται κριτικής ενασχόλησης ούτε ενδείκνυται για βαθμολόγηση ως μη έχον κάποιο ευρηματικό,ανατρεπτικό και λογοτεχνικό στοιχείο. Αποτελεί και ενσαρκώνει τη ματαιοδοξία και τη μισαλλοδοξία του Ιουδαϊσμού. Η πρόθεση του φανερή και ενισχυτική της πολιτικής των ΗΠΑ. Μια παγκόσμια κυριαρχία των ισχυρών του χρήματος και της πολιτικής μιας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων. Οι Χριστιανοί και κυρίως οι Ορθόδοξοι αποτελούν το αντίπαλο δέος, τη μάζα εκείνη επί των οποίων θα στραφεί η δύναμης της οικονομικής εξάρτησης απο το εβραϊκό λόμπι. Αυτό το έχουν κατορθώσει με τη διάλυση των εθνικών κρατών και με τις μαριονέτες δημοκρατικές κυβερνήσεις που έχουν εγκαταστήσει σε όλους τους λαούς. Το βιβλίο αυτό αποτελεί το κακέκτυπο της Χριστιανικής Διδασκαλίας της Αγάπης, του Φωτός, του Πνεύματος και του Ενός. Αποτελεί ένα εγχειρίδιο φτηνής δύναμης που στηρίζεται στη κυριαρχία του Αντίχριστου και του Μαμμωνά. Απο την άλλη στοχοποιείται ένα σύστημα που στέφεται κατά του Πνεύματος και της Αναγκαιότητας της Θείας Δημιουργίας. Αποστολή εμάς των κοινών θνητών είναι να απαλλαγούμε απο τη δυστυχία εξαλείφοντας την άγνοια, το πόθο και την αποστροφή. Ο Βούδας δήλωσε:.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΤΥΦΛΗ ΑΚΤΗ
DOMINGUEZ CARLOS-MARIA
€5.97 €2.39
(-60%)
Κερδίζετε €3.58
ΠΑΖΟΛΙΝΙ
CECCATTY RENE. DE
€9.75 €3.90
(-60%)
Κερδίζετε €5.85

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS