Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

+
-
WALTARI MIKA
Κωδ. Πολιτείας: 2140-0436
Τιμή Έκδοσης
€14.84
Τιμή Πολιτείας
€10.39
(-30%)
Κερδίζετε €4.45


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Μάρκος Μεζέντιος Μινιλιανός, Ρωμαίος ευγενής που ζει στην Αλεξάνδρεια, μαθαίνει ότι στην Ιουδαία γεννήθηκε ο Βασιλιάς του κόσμου και βεβαιώνεται ότι ετοιμάζεται μεγάλη αναταραχή. Όταν φτάνει στην Ιερουσαλήμ, βλέπει να δεσπόζουν στην πόλη τρεις σταυροί και πλήθος να είναι συγκεντρωμένο γύρω τους. Αρχίζει να ερευνά. Αναζητά τους μάρτυρες της ζωής του Μεσσία και συγκρούεται με την αδιαλλαξία των Αποστόλων, με το βίαιο Θωμά, τον ευγενικό Ιωάννη, τον αυταρχικό και υπερόπτη Πέτρο. Συναντά τη νεαρή Ελληνίδα χορεύτρια Μύρινα και αρχίζει καινούργια ζωή, εγκαταλείποντας την όμορφη Τούλια που τον περιμένει στη Ρώμη. Η σκεπτιστική και ταυτόχρονα συναισθηματική αντιμετώπιση της αναζήτησης του "Μυστικού του Βασιλείου" από έναν Ρωμαίο έχει δομηθεί από τον διάσημο συγγραφέα ιστορικών μυθιστορημάτων Μίκα Βάλταρι σαν ρεπορτάζ, κι έτσι το έργο δίνεται σε εξαιρετικά ζωντανό ύφος. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςVALTAKUNNAN SALAISUUS
ISBN139789603827955
ΕκδότηςΚΑΚΤΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1990
Αριθμός σελίδων424
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΧΡΗΣΤΑΚΗΣ Λ. ΝΙΚΟΛΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΒΑΛΤΑΡΙ ΜΙΚΑ
Κωδικός Πολιτείας2140-0436
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

vasiliki100801

Κριτικές για το προϊόν

[05/12/2018] Stole.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Έχοντας απομείνει περίπου 100 σελίδες να το τελειώσω (προφανώς δεν με έχει μαγνητίσει τόσο πολύ) θέλω να πω ότι από τα ιστορικά μυθιστορήματα που έχω διαβάσει του Βαλταρι είναι το πιο κακό. Μου θύμισε την ταινία Risen όπου και εκεί ένας Ρωμαίος αξιωματούχος μαγεύεται από τη διδασκαλία του Ιησού και την ανάσταση του .
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS