Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ( ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΑΤΡΟ 165 / ΣΕΙΡΑ )

Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ

ARCHER JEFFREY
Κωδ. Πολιτείας: 1250-0744




Παρουσίαση

Το έργο είναι ένα δικαστικό δράμα, με έντονες συγκινήσεις, που καθηλώνουν τον θεατή σε όλη τη διάρκειά του. Όλες οι σκηνές του εκτυλίσσονται στο ιστορικό δικαστήριο του Λονδίνου Όλντ Μπέϊλι. Ένα από τα χαρακτηριστικά του έργου είναι, ότι οι θεατές παίζουν τον ρόλο των ενόρκων και αυτοί αποφασίζουν, αν είναι ένοχος ή αθώος ο κατηγορούμενος γιατρός Πάτρικ Σέργουντ, για τη δολοφονία της συζύγου του Ελίζαμπεθ. Βασική μάρτυρας κατηγορίας είναι η νοσοκόμα Τζένιφερ Μίτσελ,η οποία κατά τους ισχυρισμούς της κατηγορούσας αρχής και της ίδιας ήταν ερωμένη του γιατρού, λίγο πριν δολοφονηθεί η σύζυγός του. Με το τέλος της αποδεικτικής διαδικασίας, ο Δικαστής, ο οποίος διευθύνει τη συζήτηση της υπόθεσης ζητάει από τους ενόρκους-θεατές, με βάση τα όσα άκουσαν και εκτίμηση των αποδείξεων να εκδώσουν την ετυμηγορία τους, ως προς την ενοχή ή αθωότητα του κατηγορούμενου. Οι θεατές-ένορκοι καλούνται να ψηφίσουν και αυτό γίνεται, με ηλεκτρονική συσκευή ή κάρτες, ή με ανύψωση των χεριών. Το κυριότερο όμως χαρακτηριστικό του έργου είναι, ότι προβλέπονται δυο ετυμηγορίες-αποφάσεις, της ενοχής, αλλά και της αθώωσης του κατηγορουμένου! Έτσι, αφού ο θεατής ψηφίσει, το έργο συνεχίζεται, με το τέλος που προβλέπεται για κάθε μια από τις δύο περιπτώσεις. (Απόσπασμα από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE ACCUSSED
ISBN139789603854005
ΕκδότηςΔΩΔΩΝΗ
ΣειράΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΑΤΡΟ 165
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2006
Αριθμός σελίδων136
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΑΓΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΑΡΤΣΕΡ ΤΖΕΦΡΙ
Κωδικός Πολιτείας1250-0744
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Maria.bazima, tim8

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Kipourosgr, tim8, thanos2019, stelios.sba

Κριτικές για το προϊόν

[24/03/2018] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Από τα πιο ενδιαφέροντα αστυνομικά-δικαστικα θεατρικά έργα ενός συγγραφέα που επενδύει στην αγωνία, και, σχεδόν, πάντα εντυπωσιάζει. Οι αναγνώστες έχουν το ρόλο των ενόρκων, αφού τους δίνεται η ευκαιρία να διαλέξουν μεταξύ 2 αποφάσεων - ένα πρωτότυπο στοιχείο που εξιτάρει τον αναγνώστη και τον τοποθετεί στον 'πυρήνα' των γεγονότων. Μοναδικό!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
FRIEDRICH JOACHIM CARL
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
CRUBELLIER MISHEL
€34.83 €17.42
(-50%)
Κερδίζετε €17.41

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS