Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΡΩΣΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

ΡΩΣΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

+
-
VELIKIC DRAGAN
Κωδ. Πολιτείας: 2370-0256
Τιμή Έκδοσης
€20.09
Τιμή Πολιτείας
€14.06
(-30%)
Κερδίζετε €6.03


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Εσύ δεν ζεις ζωή, η ζωή σου συμβαίνει", του είπε κάποτε η Ιρένα. Και ο Ρούντι νιώθει ακριβώς έτσι. Έχοντας εγκαταλείψει το όνειρο της υποκριτικής, ζει μια αδιάφορη ζωή στο Βελιγράδι.
Όταν πεθαίνει ο πατέρας του και ανακαλύπτει πως η φίλη του τον απατά, αποφασίζει να φύγει για λίγο στη Βουδαπέστη. Τότε όμως ξεσπά ο πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία, και η αυτο-εξορία του μοιάζει αναπόφευκτη: αντί ν' αφήνει πλέον τον χρόνο να κυλά, ξεκινά το ταξίδι της ζωής του.
Μέσα από την προσωπική του αφήγηση, γεμάτη βιώματα, αναμνήσεις, όνειρα κι επιθυμίες, ο Ρούντι ξεδιπλώνει το πορτρέτο της ζωής του - αυτής που ζει αλλά και αυτής που λαχταρά να ζήσει. Πρόσωπα και εικόνες που πέρασαν από τη ζωή του ξεπηδούν σε κάθε στάση, στις πόλεις που επισκέπτεται. Ενδιάμεσοι σταθμοί, οι γυναίκες που τον καθόρισαν: η μητέρα του, σύζυγοι και ερωμένες, φίλες και γυναικείες παρουσίες που σημάδεψαν τη σκέψη του.
Με συγγραφική οξυδέρκεια και λόγο ποιητικό και άμεσο, ο καταξιωμένος συγγραφέας Ντράγκαν Βέλικιτς παρουσιάζει την ιστορία ενός άντρα μέσα από τον έρωτα και την αναζήτηση της εσωτερικής του ταυτότητας - ως τη στιγμή που βρίσκει τη δύναμη ν' ακολουθήσει το δρόμο του. Ο έρωτας, οι σχέσεις και η καθημερινότητα ιδωμένες από μια καθαρά αντρική ματιά, σ' έναν χείμαρρο λέξεων και εικόνων που καθηλώνει, ανοίγοντας ένα παράθυρο με θέα στην ίδια τη ζωή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ο Ντράγκαν Βέλικιτς [Βελιγράδι, 1953] εκτός από το γεγονός ότι τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από δέκα γλώσσες και ότι θεωρείται από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους συγγραφείς της Κεντρικής Ευρώπης [βραβείο Mitteleuropa 2008] υπήρξε και σφροδρός πολέμιος της μοιραίας για την Γιουγκοσλαβία μιλοσεβικικής εποχής. Συντάκτης και αρθρογράφος των εκδόσεων του περίφημου αντιμιλοσεβικικού Radio B92. (...) Το «Ρωσικό παράθυρο» είναι ένα μαγευτικό, απολαυστικό μυθιστόρημα με πολλαπλές αναγνώσεις, όχι όμως εύκολο σε όσους έχουν συνηθίσει στην γρήγορη δράση και στον ακόμη πιο γρήγορο και αποσπασματικό διάλογο». (Έλενα Χουζούρη, bookpress.gr, 19/10/2010)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςRUSKI PROZOR
ISBN139789603921325
ΕκδότηςΚΟΝΙΔΑΡΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2010
Αριθμός σελίδων527
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΕΣΙΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΕπιμέλειαΧΟΥΝΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΒΕΛΙΚΙΤΣ ΝΤΡΑΓΚΑΝ
Κωδικός Πολιτείας2370-0256
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

SIGMUND FREUD
GAY PETER
€42.40 €19.08
(-55%)
Κερδίζετε €23.32
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ACTON (LORD)
€17.50 €7.88
(-55%)
Κερδίζετε €9.62

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS