Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΛΙΑΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ /ΣΕΙΡΑ)

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΛΙΑΣ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΤΑΝΙΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4061-0424




Παρουσίαση

"Και τότε όρμησε μες στο δωμάτιο, συνοδευόμενο από το άρωμα της μανόλιας, ένα φεγγάρι κατακόκκινο που απέπνεε έρωτα... Αχ έρωτα! σκέφτηκε η Φαίδρα, δίχως την ύπαρξή σου και το δικό σου φως, θα μπορούσε ο άνθρωπος να υποψιαστεί ποτέ το άπειρο;" Η Φαίδρα, όταν η απόφαση ωρίμασε μέσα της, ύστερα από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια, επέστρεψε στη γενέτειρά της, τα Χανιά. Γύρισε με την ελπίδα να ξετυλίξει το κουβάρι του μυστηρίου, που έμεινε για καιρό μπερδεμένο. Να λάμψει επιτέλους το φως της αλήθειας και να βρεθεί ο ένοχος, που βύθισε στη θλίψη πολλές καρδιές, ώστε να γαληνέψει και η ψυχή της αγαπημένης της φίλης, που χάθηκε τόσο άδικα και ξαφνικά. Έπειτα, ενώ ο κύκλος των μυστηρίων πάει να κλείσει και τα κρυμμένα να αποκαλυφθούν, εντελώς αιφνιδιαστικά έρχεται στη ζωή της η αγάπη. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603982357
ΕκδότηςΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
ΣειράΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2011
Αριθμός σελίδων530
Διαστάσεις18x13
Κωδικός Πολιτείας4061-0424
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[09/08/2013] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα μυθιστόρημα που τέλειωσα πριν δύο μέρες και που θα θυμάμαι για καιρό!!! Ένα υπέροχο βιβλίο από ένα υπέροχο άνθρωπο που συνδυάζει την αστυνομική με την ρομαντική λογοτεχνία με μία άψογη, λεπτή ισορροπία! Δε μπορείς να το αφήσεις εύκολα από τα χέρια σου, αν δε φτάσεις στην τελευταία σελίδα του, όπου επέρχεται η κάθαρση και η δικαίωση!!! Μου θυμίζει τον ορισμό της τραγωδίας από τον Αριστοτέλη, που μας έμαθαν στην Γ' Γυμνασίου και θυμάμαι ακόμα απ' έξω!!! Γινόμαστε μάρτυρες όλων των παθημάτων των ηρώων του βιβλίου, οι οποίοι προκαλούν την οργή, τη λύπη μας και τη συμπάθειά μας, έως ότου αυτοί φτάσουν στην πολυπόθητη κάθαρση και απονομή δικαιοσύνης! Τα συγχαρητήριά μου αγαπημένη μου Τάνια για ένα υπέροχο μυθιστόρημα! Σε ευχαριστούμε! Φίλοι μου, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΛΕΣΙΑ
KUPRIN ALEKSANDR
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00
ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
BURNS CHARLES
€20.38 €9.17
(-55%)
Κερδίζετε €11.21

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS