Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ( ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ /ΣΕΙΡΑ )

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΟΤΙΤΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜ ΜΕΝΤΕΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ ΚΑΙ ΚΕΙΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ

YATES RICHARD
Κωδ. Πολιτείας: 4061-0341




Παρουσίαση

Πως μπορεί να σπάσει κάποιος τα δεσμά του χωρίς να γίνει ο ίδιος κομμάτια; Στον Δρόμο της Επανάστασης, σε κάποιον οικισμό του Κονέκτικατ, στα μέσα της δεκαετίας του '50, ο Φρανκ και η Έιπριλ Χουίλερ, γοητευτικό νεαρό ζευγάρι με υψηλά ιδανικά και φιλοδοξίες, κυνηγώντας το απατηλό όνειρο μιας πνευματικής ζωής, καταλήγουν σε ό,τι ακριβώς δεν περίμεναν: εκείνος ένας σύζυγος που έχει συμβιβαστεί σε μια δουλειά χωρίς περιεχόμενο, εκείνη μια ψυχολογικά άστατη γυναίκα, η οποία διψάει ανομολόγητα για καταξίωση. Η προαγωγή του Φρανκ, και η ανάλογη υλική ανταμοιβή, εκμηδενίζεται από την καθημερινή προδοσία του ενός εις βάρος του άλλου, η οποία και προκαλεί την έκρηξη στη ζωή τους, με αποτέλεσμα ο καθένας τους να οδηγηθεί στα άκρα... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Εάν το έργο μου έχει θέμα, υποθέτω πως είναι κάτι απλό: ότι τα περισσότερα ανθρώπινα όντα είναι αναπόφευκτα μοναχικά, και σ' αυτό ακριβώς εντοπίζεται η τραγωδία τους, στη μοναξιά" (Ρίτσαρντ Γέιτς)
"Δεν είναι μόνο η υπέροχη γραφή, μα και όλα εκείνα τα στοιχεία που, μαζί με την υπέροχη γραφή, δημιουργούν ένα αριστούργημα" (Τένεσι Γουίλιαμς)
"Ένα από τα εκατό καλύτερα αγγλόγλωσσα μυθιστορήματα, που κυκλοφόρησαν από το 1923 έως σήμερα" (περιοδικό Time)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςREVOLUTIONARY ROAD
ISBN139789603982593
ΕκδότηςΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων450
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΡΙΚΟΣ
ΕπιμέλειαΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΕΙΤΣ ΡΙΤΣΑΡΝΤ
Κωδικός Πολιτείας4061-0341
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

diogenis06, Μενέλαος, cat7fish3

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

sharpblad3

Κριτικές για το προϊόν

[09/11/2012] Ίακχος.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η δυστυχία καιροφυλακτεί και στις πιο φαινομενικά ιδεώδεις σχέσεις. Η επαγγελματική καταξίωση και η κοινωνική ανέλιξη δεν είναι ταυτόσημες με την ευτυχία. Ένα αριστοτεχνικά γραμμένο κείμενο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS