Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ / ΣΕΙΡΑ)

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4061-0465




Παρουσίαση

"Για τον Περικλή, η νέα αυτή περίοδος που μόλις άρχιζε, η τελευταία, γιατί στο μεταξύ πλησίαζε το τέλος της θητείας του, τον προβλημάτιζε πολύ: ήταν η τρίτη φορά που άκουγε τους μόνιμους να ενημερώνουν τον νέο Γενικό. Τρίτη φορά οι ίδιοι άνθρωποι περνούσαν απ' το γραφείο του νέου Προέδρου για κάποιο αναπάντητο, μες στα χρόνια, αίτημά τους. Τρίτη φορά που διατυπώνονταν οι ίδιες απορίες μες στο Δ.Σ., από τα καινούργια μέλη που δεν ξέραν τίποτα, οι ίδιες αντιρρήσεις από τα παλιά, σαν φωνές ιδανικές κι αγαπημένες από ένα παρελθόν (το δικό του), κοντινό μαζί κι απόμακρο. Ανεπαίσθητες αλλαγές, όπως τα ρετουσαρίσματα στις φωτογραφίες των νεκρών που δεν αλλάζουν σε τίποτα τη νέκρα τους, του φαίνονταν όλα όσα γίνονταν τώρα. Ένιωθε βετεράνος στα χαρακώματα του Πρώτου Παγκόσμιου Πόλεμου, που μαθαίνει στα στραβάδια, απ' το σφύριγμα και μόνο της οβίδας, το πού θα πέσει. Κι έλεγε: Μα ποιος ο εχθρός; Ένας μόνο: η ασχετοσύνη. Αλλάζοντας τα καπέλα, άφηναν το κεφάλι απείραχτο. Και το ψάρι βρομούσε απ' το κεφάλι".
Η ιστορία που θα διαβάσεις, αγαπητέ αναγνώστη, είναι εκατό τοις εκατό αληθινή. Μόνο τα ονόματα άλλαξα. Το τέρας της γραφειοκρατίας που υπήρχε τότε εξακολουθεί, δυστυχώς, να υπάρχει και τώρα στον Δημόσιο Τομέα. (Βασίλης Βασιλικός, από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603984191
ΕκδότηςΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
ΣειράΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων224
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΓΙΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Κωδικός Πολιτείας4061-0465
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

iliagrou

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

katiachor, kostavas, Ευδόξιος, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ, Eliane94

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
TOLSTOI LEON
€21.20 €9.54
(-55%)
Κερδίζετε €11.66
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
€9.90 €2.97
(-70%)
Κερδίζετε €6.93

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS