Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

KLIPPEL H. JOHN
Κωδ. Πολιτείας: 3316-0253




Παρουσίαση

Η δημοσίευση της δωδέκατης έκδοσης του συγγράμματος Ρευματολογία (Primer on the Rheumatic Diseases) υπογραμμίζει τη συνεχιζόμενη προσήλωση του Ιδρύματος Αρθρίτιδας (Arthritis Foundation) στο στόχο της εκπαίδευσης στα ρευματικά νοσήματα των επαγγελματιών υγείας. Έχει αναγνωρισθεί ότι η Ρευματολογία χαρακτηρίζεται από το περιεκτικό, αυθεντικό, σύγχρονο αλλά και συνοπτικό περιεχόμενό της πάνω σε ό,τι από κλινικής και επιστημονικής πλευράς χρειάζεται να γνωρίζουν για τα ρευματικά νοσήματα τόσο οι ιατροί όσο και οι φοιτητές των επαγγελμάτων υγείας. Το Ίδρυμα Αρθρίτιδας ελπίζει ότι η Ρευματολογία, πρώτον, θα εμπνεύσει τους φοιτητές των επαγγελμάτων υγείας, ώστε να αφιερώσουν τη ζωή τους στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ρευματοπαθών και, δεύτερον, θα προσφέρει τη δυνατότητα στους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και σε όλες τις χώρες να κατανοήσουν καλύτερα και να βελτιώσουν τη φροντίδα των ασθενών με ρευματικά νοσήματα. Με αυτό τον τρόπο εκπληρώνεται και η αποστολή του Ιδρύματος Αρθρίτιδας, που είναι η συμβολή του στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πασχόντων από αρθρίτιδα και ρευματικά νοσήματα.
Το Ίδρυμα Αρθρίτιδας ιδρύθηκε το 1948 από μια οργάνωση ρευματολόγων με την ονομασία Ίδρυμα Αρθρίτιδας και Ρευματισμού (Arthritis and Rheumatism Foundation) και με κύριο στόχο τη δημιουργία πόρων για την υποστήριξη εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων. Στα 50 και πλέον χρόνια, που πέρασαν από τότε, το Ίδρυμα Αρθρίτιδας σημείωσε μια εκπληκτική ανάπτυξη χάρις στην αφοσίωση αναρίθμητων εθελοντών, που παραμένουν πιστοί στην αποστολή μας «να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας των ασθενών μέσω της πρόληψης, του ελέγχου και της θεραπείας της αρθρίτιδας και των ρευματικών νοσημάτων γενικότερα».
Η υποστήριξη της έρευνας είναι ο πρωταρχικός σκοπός του Ιδρύματος και είναι αποφασιστικής σημασίας στην επίτευξη της αποστολής μας. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPRIMER ON THE RHEUMATIC DISEASES
ISBN139789603992509
ΕκδότηςΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Π. Χ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2005
Αριθμός σελίδων948
Διαστάσεις29x22
ΕπιμέλειαΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΛΙΠΕΛ Χ. ΤΖΟΝ
Κωδικός Πολιτείας3316-0253
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

nmourgias

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

11/9 ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ;
CHOMSKY NOAM
€13.00 €6.50
(-50%)
Κερδίζετε €6.50
Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ
ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
€18.66 €9.33
(-50%)
Κερδίζετε €9.33

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS