Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

+
-
CHING D.K. FRANCIS
Κωδ. Πολιτείας: 2130-0191
Τιμή Έκδοσης
€15.21
Τιμή Πολιτείας
€12.17
(-20%)
Κερδίζετε €3.04


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η αναθεώρηση των Αρχιτεκτονικών Σχεδιάσεων αποτελείται από ένα νέο κάθετο σχήμα και πρόσθετα σχέδια που εξυπηρετούν την επεξεργασία και εξηγούν με παραδείγματα τις αρχές που σκιαγραφήθηκαν στην προηγούμενη έκδοση. Διατηρεί το αρχικό κείμενο, σχέδια και πνεύμα των πρώτων δύο εκδόσεων και παραμένει ένα εισαγωγικό κείμενο αρκετά ευέλικτο για προσαρμογή σε μία γκάμα τάξεων σχεδίου και προγράμματα.
Ο σκοπός αυτού του αλφαβηταρίου είναι να φέρει σε επαφή τον αρχάριο σπουδαστή με μια σειρά σχεδιαστικών εργαλείων που διατίθενται για τη μεταφορά αρχιτεκτονικών ιδεών. Η βασική ιδέα πίσω απ' αυτό το δημιούργημα είναι ότι η σχεδίαση είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας σχεδιασμού, ένα σημαντικό εργαλείο που εξοπλίζει το σχεδιαστή με τα μέσα όχι μόνο να παρουσιάζει μια ιδέα αλλά και να επικοινωνεί μέσα στο εργαστήριο σχεδίου του με τον εαυτό του και με τους άλλους.
Εδώ, έχει σημασία να τονιστεί ότι η σχεδιαστική επικοινωνία απαιτεί τόσο διανοητικές ικανότητες όσο και χειρωνακτική επιδεξιότητα. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι σχεδιάσεις, το υλικό προϊόν που πάντα μας απασχολεί, είναι αυτό καθ' αυτό, το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας σχεδιασμού, μια προσεκτική ανάλυση του γιατί, πότε και πού επιστρατεύεται μια σχεδιαστική τεχνική, καθώς και η εκτέλεση της τεχνικής.
Κάθε κεφάλαιο παρουσιάζει διαφορετικές σχεδιαστικές παραδοχές και τεχνικές και εξηγεί τη λογική πίσω απ' τη χρήση τους. Η σειρά των ενοτήτων δεν υπονοεί μια συγκεκριμένη ακολουθία στην κάλυψη του υλικού, αλλά μάλλον προσπαθεί να δομήσει το πεδίο των αρχιτεκτονικών σχεδιάσεων με μια κατανοητή μορφή.
Λυτό το κείμενο δε σκοπεύει να γίνει το αλφαβητάριο του σχεδιασμού ούτε το εγχειρίδιο πολύπλοκων τεχνικών απόδοσης. Δεν τονίζεται και δεν ενθαρρύνεται κάποιο συγκεκριμένο στυλ σχεδίου. Ο καδένας μας αναπόφευκτα αναπτύσσει το δικό του στυλ σχεδίου μέσα από την εξάσκηση και την εμπειρία. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
1. Εξοπλισμός και υλικά
2. Αρχιτεκτονικό σχέδιο
3. Αρχιτεκτονικές σχεδιαστικές παραδοχές
4. Απόδοση αξιών και περιβάλλον
5. Γραφικά σύμβολα και χαρακτήρες
6. Σχεδίαση με ελεύθερο χέρι
7. Αρχιτεκτονικές παρουσιάσεις
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςARCHITECTURAL GRAPHICS
ISBN139789604059607
ΕκδότηςΙΩΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2006
Αριθμός σελίδων176
Διαστάσεις29x21
ΜετάφρασηΦΑΚΙΡΗ ΔΩΡΙΣ
ΕπιμέλειαΓΕΩΡΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΣΙΝΓΚ ΝΤ.Κ. ΦΡΑΝΣΙΣ
Κωδικός Πολιτείας2130-0191
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

dektis

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
CAMUS ALBERT (NOBEL 1957)
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
RUPP W. DAVID
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS