Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ

JAMES PHYLLIS-DOROTHY (P.D. JAMES)
Κωδ. Πολιτείας: 4590-0077




Παρουσίαση

Το πτώμα της κοπέλας φορτώθηκε άτσαλα στο νοσοκομειακό και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Τα τεκμήρια μαζεύτηκαν με προσοχή, κλείστηκαν σε πλαστικά σακουλάκια και στάλθηκαν στο επιστημονικό εγκληματολογικό εργαστήριο. Εκεί ήταν εξοικειωμένοι με το θάνατο, και το έγκλημα αντιμετωπιζόταν αδιάφορα σχεδόν, όταν ερχόταν απέξω. Γιατί λίγες μέρες αργότερα ο δολοφόνος χτύπησε από μέσα κι η ατμόσφαιρα του εργαστηρίου πάγωσε: κάποιος από την ομάδα του επιστημονικού προσωπικού βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα, νεκρός, με μια τρύπα στο κεφάλι. Τώρα η προσοχή στράφηκε στη διαλεύκανση του εσωτερικού εγκλήματος. Οι ύποπτοι ήταν πολλοί, από τον υφιστάμενο του θύματος, που είχε λόγους να τον μισεί, μέχρι τον συνάδελφό του, με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί την προηγούμενη μέρα, μέχρι και την όμορφη, σέξυ και αδίστακτη αδερφή του διευθυντή του εργαστηρίου. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDEATH OF AN EXPERT WITNESS
ISBN139789604100002
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
ΣειράΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ - ΘΡΙΛΕΡ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 1998
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις18x13
ΜετάφρασηΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΗ ΕΦΗ
ΕπιμέλειαΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΟΜΗΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΖΕΙΜΣ Π. ΝΤ.
Κωδικός Πολιτείας4590-0077
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

goofyman, rousa, tim8, charisroussis

Κριτικές για το προϊόν

[06/11/2012] gounaro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα (ίσως το καλύτερο - μαζί με τον "Φάρο") μυθιστορήματα της Τζέιμς. Οντως ήταν αρκετά συναρπαστικό. Το κύριο χαρακτηριστικό της συγγραφέως είναι σε πολλά σημεία η αναλυτική περιγραφή της, το οποίο προσωπικά ουκ ολίγες φορές με κούρασε. Παρ' ολ' αυτά, το όλο στόρι δεν με άφησε ασυγκίνητο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS