Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

CORNWELL PATRICIA
Κωδ. Πολιτείας: 4590-0183




Παρουσίαση

Τα Χριστούγεννα δεν ήταν και η καλύτερη εποχή για τη δόκτορα Κευ Σκαρπέττα. Παρ' όλο που για τους περισσότερους ήταν μέρος διακοπών, οι γιορτές σαν να ερέθιζαν την εγκληματική φύση των περιθωριακών της κοινωνίας. Κι αυτό σήμαινε περισσότερη δουλειά για τη Σκαρπέττα, την ιατροδικαστή της Βιρτζίνια και ειδική σύμβουλο του FBI. Το σώμα ήταν γυμνό, γυναικείο και βρέθηκε μισοξαπλωμένο σε μια απόμερη γωνιά του Σέντραλ Παρκ, στη Νέα Υόρκη. Εκ πρώτης όψεως, ο τρόπος του θανάτου έδειχνε ανατριχιαστικά οικείος: ο πυροβολισμός στο κρανίο, τα κομμάτια δέρματος που είχαν αφαιρεθεί από το πτώμα με ξυράφι, το δημόσια εκτεθειμένο πτώμα - όλα έδειχναν ότι ο Τεμπλ Μπρουκς Γκολτ, ο εφιάλτης της Σκαρπέττα, είχε ξαναπιάσει δουλειά. Αυτή τη φορά όμως δεν τον ικανοποιούσε ένα τυχαίο θύμα. Καθώς η Σκαρπέττα συλλέγει προσεκτικά τα αδιόρατα ίχνη που αφήνει πίσω του, αντιλαμβάνεται ότι οι ενέργειές του εστιάζονται, σχεδόν την κοροϊδεύει - της υπενθυμίζει ότι είναι ακόμα ελεύθερος και μπορεί ακόμα να σκοτώνει. Όταν καταφέρνει να σαμποτάρει ακόμα και τον κεντρικό υπολογιστή του FBI, τον οποίο είχε σχεδιάσει και χειρίζεται η ανηψιά της η Λούσυ, η Σκαρπέττα έρχεται αντιμέτωπη με μια τρομακτική αλήθεια: η αποτυχία αυτή τη φορά θα είχε προσωπικό κόστος. Κι αρχίζει ένα ανελέητο κυνηγητό, που κορυφώνεται στο σκοτεινό, απειλητικό λαβύρινθο του μετρό της Νέας Υόρκης. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςFROM POTTER' S FIELD
ISBN139789604100903
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2001
Αριθμός σελίδων368
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΟΜΗΡΟΣ
ΕπιμέλειαΜΠΛΑΖΟΥΔΑΚΗΣ ΝΩΝΤΑΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΡΝΓΟΥΕΛ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ
Κωδικός Πολιτείας4590-0183
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[09/12/2018] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΜ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΡΩΪΜΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ Η ΔΡ. ΣΚΑΡΠΕΤΤΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΦΥΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΕΜΠΛ ΓΚΟΛΤ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΑΣΤΕΓΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ
RUPP W. DAVID
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50
ΟΥΑΙΝΣΜΠΕΡΓΚ, ΟΧΑΙΟ
ANDERSON SHERWOOD
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS