Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΥΡΙΣΕ ΞΑΝΑ...

ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΥΡΙΣΕ ΞΑΝΑ...

ΜΑΝΙΑΤΗ ΝΙΚΟΛ-ΑΝΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4590-0565




Παρουσίαση

Η Ειρήνη περνούσε δύσκολες στιγμές. Προσπαθούσε να σώσει το γάμο της, αν και αναρωτιόταν αν άξιζε τον κόμπο. Και τότε ήρθε το απρόσμενο, μια ανεξήγητη απόπειρα κατά της ζωής της. Η απόπειρα απέτυχε, οι επίδοξοι δολοφόνοι της όμως δεν πτοήθηκαν. Χωρίς να το θέλει η νέα γυναίκα, βρίσκεται μπλεγμένη σε μια ανεξήγητη περιπέτεια, όπου γι' αυτήν δεν υπάρχει πια χτες ή αύριο. Ο άνθρωπος που την βρίσκει τραυματισμένη και μισοπεθαμένη μετά τη δεύτερη απόπειρα, θα τη σώσει από το θάνατο και θα σταθεί δίπλα της, ενώ η Ειρήνη ζει μέσα στη σύγχυση και την απορία. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604103843
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2005
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας4590-0565
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

rikafla

Κριτικές για το προϊόν

[17/05/2013] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα βιβλίο που τέλειωσα μέσα σε τρεις ημέρες μόνο, καθώς δε μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου!
Θα το τοποθετούσα στην κατηγορία του αστυνομικού μυθιστορήματος, που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει μία εξαιρετική ταινία περιπέτειας με καταιγιστικούς ρυθμούς και εξαιρετική πλοκή που καθηλώνει! Μια ιστορία με πλοκή που θα ζήλευε ακόμα και η ίδια η Αγκάθα Κρίστυ, που μπλέκει έντεχνα τις απίστευτες συμπτώσεις στις οποίες μπορεί να μας φέρει η τύχη (ή η κακοτυχία εν προκειμένω) και να μας αναποδογυρίσει όσα νομίζαμε πως ήταν καλά ρυθμισμένα στη ζωή μας! Μέσα σε μια νύχτα, στην κυριολεξία μπορούν να καταστραφούν όσα θεωρούσαμε σταθερά για τον εαυτό μας, τη ζωή μας, τους φίλους και τους συγγενείς μας, καθώς μπαίνουμε σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, με άγνωστους ανθρώπους, που κάποιοι επιβουλεύονται την ίδια τη ζωή μας και άλλοι γίνονται η ίδια η ζωή μας! Η Νικόλ-Άννα Μανιάτη εξυφαίνει έναν ιστό από συνωμοσίες, εγκλήματα, φιλικές, συγγενικές και ερωτικές σχέσεις που αρχίζουν σιγά-σιγά να συνδέονται, να αλληλοεπηρεάζονται και μας οδηγεί σε ένα τέλος, που αν και περνά από "σαράντα" κύματα τους ήρωές της, στο τέλος τους δικαιώνει με τον καλύτερο τρόπο! Μαζί με αυτούς και εμάς, τους πιστούς της αναγνώστες, που γνωρίζουμε πλέον ότι κάθε βιβλίο της είναι και ένα υπέροχο ταξίδι, που μας αφήνει πιο πλούσιους σε νοερές εμπειρίες και ψυχικό πλούτο!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΝΙΣΜΟΣ
HARNER MICHAEL
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΙΣΠΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
FLORES-TAPIA LUISA
€4.60 €2.30
(-50%)
Κερδίζετε €2.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS