Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ( ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ /ΣΕΙΡΑ )

ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙΤΗ
Κωδ. Πολιτείας: 4590-0635




Παρουσίαση

Πέρα ψηλά στα βουνά της Ηπείρου υπάρχει μια αλπική λίμνη που λέγεται Δρακολίμνη γιατί ζει εκεί ένας δράκος, προστάτης του βουνού και όλων των αγαθών πλασμάτων. Λίγο πιο χαμηλά, στο Πάπιγκο, γεννήθηκε κάποτε ένα νόθο παιδί, ο Χρήστος, που είχε στην ψυχή του όλα τα χαρίσματα του δράκου: περηφάνια, δύναμη, ευγένεια, μαχητικότητα.
Ο Χρήστος μεγάλωσε στα Γιάννενα κουβαλώντας στους παιδικούς ώμους του το στίγμα του νόθου. Έβλεπε μόνο από μακριά τον πλούσιο πατέρα του και στα δεκατρία του, όταν πέθανε η μάνα του κι έμεινε ορφανός στους πέντε δρόμους, ξύπνησε μέσα του η ψυχή του δράκου για να μπορέσει να επιβιώσει.
Χρόνια μετά, μόνη και κλεισμένη στον εαυτό της, ανάμεσα σε βράχια και σπασμένα όστρακα, εξακολουθεί να ζει παρέα με θύμησες που πληγώνουν και επιθυμίες που κοιμούνται. Μα ξαφνικά ένα μικρό κορίτσι μπαίνει στη ζωή της. Και... τι παράξενο... έχουν το ίδιο όνομα!
Μια ιστορία ρομαντική, όπως τα τρυφερά κοριτσίτσικα όνειρα. Μια γυναίκα που αναδύεται από το σκοτεινό πέλαγος του έρωτα, για να αντικρίσει, ώριμη πια, τον εκτυφλωτικό ήλιο της αγάπης!
Ο Χρήστος πάλεψε μόνος του στη ζωή, αλλά όταν ήρθε η επιτυχία κι η καταξίωση, μια άδικη κατηγορία τον σημάδεψε μ' ένα ατιμωτικό στίγμα. Απογοητευμένος από τους ανθρώπους, αποσύρθηκε στο Πάπιγκο να γλείψει τις πληγές του. Κι εκεί, στο άντρο του, εμφανίστηκε μια άγνωστη γυναίκα μες στη χιονοθύελλα κι έκλεψε την καρδιά του δράκου... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604105601
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2009
Αριθμός σελίδων500
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας4590-0635
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

xaidi, rikafla, ΜΑΡΙΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, sergios1957

Κριτικές για το προϊόν

[18/11/2014] zvai.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Σαν αρλεκιν ήταν μόνο που οι πρωταγωνιστές είχαν προσωπικότητα. Βέβαια η θεωρία ότι ο χαρακτηρας του ανθρώπου είναι γονιδιακό χαρακτηριστικό δε με βρίσκει σύμφωνη, και δεν έχω γνωρίσει κανένα μοναχοπαίδι που δεν είναι κακομαθημένο, Τελικά σε παραμύθι στηρίζεται και παραμύθι είναι.
[03/04/2013] demmy.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ.ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ
BLACK SAUL
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
BROWN WENDY
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS