Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

DEAN REBECCA
Κωδ. Πολιτείας: 4590-0662




Παρουσίαση

Βερολίνο 1909. Οι εξαδέλφες Ζέλντα και Βίκι πρόκειται να συναντηθούν με τους αδελφούς Ρέμερ - μια βραδιά που θ' αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Η Βίκι είναι μόλις δεκαεπτά χρονών όταν παντρεύεται τον Μπέρτολντ Ρέμερ και μετακομίζει από το ειδυλλιακό Γιόρκσαιρ στο Βερολίνο. Η προσαρμογή στη νέα της ζωή δεν είναι εύκολη, ιδίως από τη στιγμή που ανακαλύπτει πως η οικογένεια Ρέμερ παράγει πολεμικό εξοπλισμό για το γερμανικό στρατό. Καθώς ο πόλεμος πλησιάζει, εγκαταλείπει το Βερολίνο και τον άντρα της κι εγκαθίσταται με τα παιδιά της στην Αγγλία. Η εντυπωσιακή, μελαχροινή Ζέλντα, παντρεμένη με τον Γιόζεφ Ρέμερ, αδημονεί να ενταχθεί στην κοινωνική ζωή του Βερολίνου και να κόψει κάθε δεσμό με το αμερικάνικο παρελθόν της. Αλλά πίσω από την εξωτική ομορφιά της υπάρχει ένα βαθιά κρυμμένο μυστικό, που αν αποκαλυφθεί, μπορεί ν' απειλήσει όλα όσα αγαπάει στη ζωή. Ένα συναρπαστικό επικό μυθιστόρημα που καλύπτει τέσσερις δεκαετίες. Η φρίκη και η καταστροφή δύο παγκοσμίων πολέμων σαρώνουν την Ευρώπη, δημιουργούν θύματα, γεννούν όμως και θυελλώδεις έρωτες και παντοτινούς δεσμούς, καθώς η αγάπη δοκιμάζεται μες στα παιχνίδια της μοίρας και της Ιστορίας. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςENEMIES OF THE HEART
ISBN139789604105755
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2009
Αριθμός σελίδων576
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΧΑΤΧΟΥΤ ΡΕΝΑ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΙΝ ΡΕΜΠΕΚΑ
Κωδικός Πολιτείας4590-0662
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[20/08/2017] ΜΑΡΙΑ39Ν.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μια φοβερή ιστορία που σε μεταφέρει στο Βερολίνο την εποχή των δύο παγκοσμίων πολέμων και εξιστορεί τις δοκιμασίες που αντιμετώπισαν οι ήρωες του ως μια οικογένεια κατά το ήμισυ Βρετανική και κατά το ήμισυ Γερμανική .
Οι εξελίξεις καταιγιστικές η πλοκή καταπληκτική. Σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον από την πρώτη μέχρι και την τελευταία του σελίδα.
[11/03/2013] a_giamou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Εξαιρετικο! Το πηρα εντελως τυχαια και για να ειμαι ειλικρινης με κερδισε το εξωφυλλο...στη συνεχεια και το περιεχομενο!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
HEATHER PETER
€18.00 €9.00
(-50%)
Κερδίζετε €9.00
ΤΟ 1821 ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€9.54 €4.77
(-50%)
Κερδίζετε €4.77

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS