Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΓΥΡΟ ( ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ 57 /ΣΕΙΡΑ )

ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΓΥΡΟ

ΑΚΑΜΑΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4590-0652




Παρουσίαση

Είναι αλήθεια ότι ζήτησα από τον Παρασκευά να περιγράψει με λίγα λόγια το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου. Ίσως βέβαια να ήταν λάθος η στιγμή. Επρόκειτο για προχωρημένη νυχτερινή ώρα και κάποια μυστήρια μουσική ακουγόταν από το βάθος. Ξαφνικά άφησε κάτω το ποτό του και φανερά εκνευρισμένος είπε: «Ξημερώνει Παρασκευή και κάθε Παρασκευή γιορτάζω. Φαντάζομαι πως ξέρεις τι σημαίνει αυτό». Μετά ρούφηξε άλλη μια γουλιά, στοχάστηκε για λίγο και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Κάθε προσπάθεια να διαφημίσεις ένα βιβλίο στο ίδιο του το εξώφυλλο, είναι σαν να θέλεις να πουλήσεις μπακλαβά δι’ αλληλογραφίας». Αποτελείωσε το ποτό του (πάντα το κάνει αυτό), σηκώθηκε, κοίταξε τριγύρω καχύποπτα κι έφυγε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο μουσάτος μπάρμαν μου έριξε μια ματιά γεμάτη συμπόνια. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν είχε πληρώσει. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604105809
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
ΣειράΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ 57
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2009
Αριθμός σελίδων184
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΘΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδικός Πολιτείας4590-0652
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mitsost, sdontis

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

mitsost, sdontis

Κριτικές για το προϊόν

[20/08/2015] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Διαβάζεται μονορούφι και καταπίνεται σα φρέσκια ζύμη με γύρο.Ακομπλεξάριστο και κωμικό δεν αφήνει περιθώρια ούτε αγωνίας αλλά ούτε και ανίας.Στο σωστό τάιμινγκ σε αφήει να κλείσεις τα μάτια και να ονειρευτείς ανάλαφρα τις πίκρες του κόσμου.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS