Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ

ΜΑΝΙΑΤΗ ΝΙΚΟΛ-ΑΝΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4590-0670




Παρουσίαση

Η μικρή, γλυκιά Μαργαρίτα από τα δώδεκά της χρόνια μεγάλωνε μαθαίνοντας να μισεί τον παιδικό της φίλο και τη μητέρα του, αφού ο πατέρας της τροφοδοτούσε την αθώα παιδική ψυχή της με δηλητήριο. Η Μαργαρίτα θυσίασε όνειρα και μέλλον γι' αυτή την εκδίκηση με ολέθριες συνέπειες για την οικογένεια του παιδικού της φίλου. Όταν μαθαίνει την αλήθεια, είκοσι χρόνια μετά, προσπαθεί με κάθε τρόπο να επανορθώσει τις συνέπειες από το παράλογο και άδικο συναίσθημα που κυριαρχούσε μέσα της τόσα χρόνια. Αλλά έπρεπε να πληρώσει. Θα άντεχε το τίμημα της εξιλέωσης; (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604105991
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2010
Αριθμός σελίδων488
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας4590-0670
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[17/05/2013] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μόλις σήμερα τελείωσα το υπέροχο μυθιστόρημα της αγαπημένης μου Νικόλ-Άννας Μανιάτη! Οφείλω να ομολογήσω πως ήταν ένα καταπληκτικό βιβλίο, βαθιά ανθρώπινο, εξαιρετικά γραμμένο, με τέτοιο τρόπο, που πέρα από την άκρως ενδιαφέρουσα υπόθεση, στο τέλος κάθε κεφαλαίου σε έκανε να ανυπομονείς να γυρίσεις σελίδα για να δεις τί θα γίνει παρακάτω! Δε θα σας αποκαλύψω βασικά στοιχεία της υπόθεσης αυτού του βιβλίου, που σας το προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε! Μπορεί βέβαια να σας κρατήσει ξύπνιους έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες, αλλά αξίζει τον κόπο! Γι' αυτό καλό θα ήταν να το αρχίσετε κάποιο βράδυ που να μην έχετε να ξυπνήσετε νωρίς την άλλη μέρα... Θα μπορούσε να αποτελεί μια αρχαία τραγωδία, όπου οι ήρωες περνούν μέσα από το έλεος και τον φόβο, όπως μας λέει και αρχαίος μας πρόγονος στον ορισμό της τραγωδίας, ο Αριστοτέλης, εμείς αθέατοι θεατές στα παθήματά τους, ξέρουμε γεγονότα και καταστάσεις που εκείνοι αγνοούν και γι' αυτό το λόγο υποφέρουν περισσότερο! Τους παρατηρούμε να θέλουν να εκδικηθούν, να πονέσουν τους φταίχτες για τα δικά τους δεινά, που κάποιες φορές έχουν προκληθεί από τους ίδιους, ή τους αγαπημένους τους, και τελικά αφού περάσουν μέσα από τραγικές καταστάσεις, να φτάνουν στο τέλος στην πολυπόθητη "κάθαρσή" τους πληρώνοντας το τίμημα για τα ανομήματα, τα δικά τους ή τις αμαρτίες γονέων, που συχνά παιδεύουν τα τέκνα! Η δικαίωση έρχεται για τους δίκαιους, αλλά τελικά φτάνεις να συμπονέσεις και τους αδίκους, γιατί η ζωή και οι περιστάσεις τους οδήγησαν σε αυτή την κατάληξη! Το σασπένς, διάχυτο σε όλο το βιβλίο, που σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα!!!
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τη Νικόλ για αυτό το υπέροχο βιβλίο, που με συγκλόνισε, με έκανε να κλάψω, να χαρώ, να θυμώσω, να οργιστώ και να δικαιωθώ στο τέλος του, καθώς η δικαιοσύνη αποδόθηκε και η πολυπόθητη εξιλέωση ήρθε, έστω και με παράπλευρες απώλειες!
Διαβάστε το φίλοι μου, όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ!!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΠΛΟΦΑΔΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
GAMMOND PETER
€5.30 €1.86
(-65%)
Κερδίζετε €3.44
Ο ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ
BATAILLE GEORGES
€32.00 €16.00
(-50%)
Κερδίζετε €16.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS