Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ...

ΓΚΟΥΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 4590-0683




Παρουσίαση

Γι' αυτό σας λέω. Μη σκάτε αν δεν σας κάτσει ένας άντρας. Μη σκοτίζεστε αν σας παρατήσει η αγαπημένη σας. Έτσι είναι ο Έρωτας! Παλαβό πράγμα μερικές φορές. Σκέτος υδράργυρος. Εκεί που προσπαθείς να τον πιάσεις και λες: "Να, εδώ είναι, τον έχω κλεισμένο στη χούφτα μου", τον βλέπεις ξαφνικά μακριά. Κι ούτε κατάλαβες πως σου ξεγλίστρησε.
Παλαβό πράγμα ο Έρωτας. Εκεί που λες: "Πάει εγώ, τέρμα, για μένα δεν υπάρχει τίποτε πια", έρχεται και σε σηκώνει σαν ανεμοστρόβιλος και σου βάζει φτερά για να πετάς στον ουρανό.
Παλαβό πράγμα ο Έρωτας και υπέροχο συνάμα. Κι αν καμιά φορά αργεί, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Τις περισσότερες φορές είναι μακρύ το μονοπάτι της αγάπης. Το σίγουρο είναι ότι θα σας βρει όπου και να 'σαστε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604106189
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
ΣειράΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ 62
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2010
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΘΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδικός Πολιτείας4590-0683
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[19/08/2013] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα βιβλίο για γυναίκες που ξεχειλίζει από γυναικεία ευαισθησία για τα προβλήματα των ανύπαντρων γυναικών, και όχι μόνο! Η Τζένη, η ηρωΐδα του βιβλίου μας, είναι μια σύγχρονη νέα, όμορφη, μορφωμένη και σχετικά πλούσια γυναίκα, καθηγήτρια στο επάγγελμα, που περνάει μια όμορφη ζωή, με τις φίλες, την οικογένεια, τη δουλειά και τις περιστασιακές της σχέσεις. Όμως, η νύφη της, γυναίκα του αδερφού της και μάνα τριών παιδιών, μέσα από τα κεκεντρεχή σχόλιά της και τις συχνές "μπηχτές" της, την κάνει να συνειδητοποιήσει πώς στα 32 της θεωρείται από πολλούς "γεροντοκόρη" Σε αυτό συντείνει και το γεγονός πως καμία σχέση της δεν έχει ευοδωθεί. Έτσι, η Τζένη αρχίζει μια άλλη "οδύσσεια" όπου η ίδια αναλαμβάνει το ρόλο της Πηνελόπης, που αναζητά τον ιδανικό μνηστήρα, καθώς δεν έχει ακόμα γνωρίσει το δικό της Οδυσσέα. Ένα βιβλίο διασκεδαστικό, με μεγάλη εμβάθυνση στη γυναικεία ψυχολογία, στις σχέσεις με το αντίθετο φύλο, στις ξεπερασμένες αντιλήψεις των μεγαλυτέρων, που ίσως να μην είναι τελικά και τόσο "ξεπερασμένες". Πολλές φορές ταυτίστηκα με την ηρωΐδα, αγανάκτησα μαζί της, θύμωσα, γέλασα και έκλαψα. Όμως το τέλος με αποζημίωσε και με το παραπάνω! Κυρίως με τα πολλά και αισιόδοξα μηνύματά του! Ένα βιβλίο, σαν ένα φρέσκο θαλασσινό αεράκι! Διαβάστε το και θα με θυμηθείτε!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ Α. ΚΩΣΤΑΣ
€6.04 €2.11
(-65%)
Κερδίζετε €3.93
ΟΛΗ Η ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
HUI ANDREW
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS