Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ

CARRISI DONATO
Κωδ. Πολιτείας: 4590-0750




Παρουσίαση

Στη Ρώμη, σ' ένα παλιό καφέ, δύο ιερείς μελετούν το φάκελο για την εξαφάνιση μιας κοπέλας, της Λάρα. Ο ένας ιερέας, ο Κλεμέντε, είναι ο καθοδηγητής. Ο άλλος, ο Μάρκους, ένας κυνηγός, εκπαιδευμένος να ξετρυπώνει το κακό. Έτσι τουλάχιστον του λένε. Γιατί εκείνος δεν θυμάται. Δεν έχει πια μνήμη.
Η Σάντρα εργάζεται στη Σήμανση. Η ματιά της, αντικειμενική σαν φωτογραφικός φακός, είναι εκπαιδευμένη να αναγνωρίζει κάθε λεπτομέρεια που δείχνει άσχετη, εκτός τόπου, γιατί ξέρει ότι εκεί φωλιάζει το κακό. Τέτοια ματιά διαθέτει μόνο όποιος κυνηγάει τις λεπτομέρειες. Κι όποιος νιώθει ένοχος. Γιατί και στη δική της ζωή υπάρχει μία άσχετη, εκτός τόπου λεπτομέρεια· μια λεπτομέρεια που τη βασανίζει.
Όταν οι δρόμοι του Μάρκους και της Σάντρα διασταυρώνονται, φέρνουν στο φως ένα τρομακτικό μυστικό, κρυμμένο στα άδυτα του Βατικανού και στις πιο σκοτεινές γωνιές της Ρώμης. Ένα σχέδιο θανάτου που μόνο ένα δαιμονικό αλλά και ταυτόχρονα ευφυές μυαλό θα μπορούσε να συλλάβει.
Ο μόνος τρόπος να το ματαιώσουν είναι να βρουν ζωντανή τη Λάρα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςIL TRIBUNALE DELLE ANIME
ISBN139789604106820
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2013
Αριθμός σελίδων544
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΗ ΕΦΗ
ΕπιμέλειαΧΑΣΑΠΗ ΖΕΝΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΡΙΖΙ ΝΤΟΝΑΤΟ
Κωδικός Πολιτείας4590-0750
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73, mariapalai, elnas, stella.estella.stella, opus34

Κριτικές για το προϊόν

[02/06/2022] opus34.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ίσως ότι καλύτερο έχω διαβάσει στην ζωή μου, στο είδος της αστυνομικής λογοτεχνίας. Προτείνω να διδάσκεται στους επίδοξους συγγραφείς.
Απλά κάθεσαι αναπαυτικά και χάνεσαι στον κόσμο του Καρίζι ο οποίος αρπάζει το μυαλό σου και το πάει πραγματικά όπου θέλει.
Μυθιστόρημα - Σταθμός.
[12/08/2021] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πάρα πολύ καλό βιβλίο, πιστεύω ότι σίγουρα αξίζει να τύχει επανέκδοσης. Προσωπικά το θεωρώ ένα από τα καλύτερα που έχω διαβάσει τελευταία, αν και είναι αρκετά παλιό. Ξεκίνησα ήδη τη συνέχειά του με τίτλο "Ο Κυνηγός του Σκότους"
[24/11/2016] booksrgreat!.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ωραία ιστορία. Σε κρατά σε αγωνία και σίγουρα δεν θα το μετάνιωνες που αγόρασες το βιβλίο. Δεν μπορώ να διευκρινίσω τι ακριβώς του λείπει, για να του βάλω 5 στα 5 αστέρια, ωστόσο αξίζει το χρόνο σας και σε γενικές γραμμές θα το ευχαριστηθείτε.
[26/08/2015] sabrina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ένα βιβλιο που με ενθουσίασε παααρα πολύ στην αρχή,αλλά από ένα σημείο και μετά με μπέρδεψε. Ανακατεύτηκαν πολλοί χαρακτήρες που μου φάνηκαν ανουσιοι στη ροη της ιστορίας. Ίσως φταιω κι εγώ που δεν ενθουσιάστηκα, επειδή έχασα την αφοσίωση μου. Παρόλα αυτά έχω ήδη στα χέρια μου τα αλλά δύο του βιβλία γιατί διάβασα καλές κριτικές και γιατί ο τρόπος γραφής του είναι πράγματι καθηλωτικος.
[08/08/2015] easystep.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Αυτο το βιβλιο θα μπορουσε καλλιστα να ειναι best seller.Ο donato γραφει ενα βιβλιο που αποτελει ενα πετυχημενο αστυνομικο μυθηστορημα βασισμενο σε μια πολυ καλη ιδεα (δεν γνωριζω αν οντως υπαρχει στην πραγματικοτητα τετοιο δικαστηριο,αλλα ποτε δε ξερεις).Ειναι πραγματικα πρωτοτυπη η βασικη ιδεα,οσο κ η αφυγηση.Μεστο γραψιμο.Απιθανη πλοκη κ μια μαχη με το χρονο.Πραγματικα ενα βιβλιο περιπου 500 σελιδων,που δεν μπορουσα να το παρατησω παρα μονο οταν το τελειωσα μετα απο δυο μερες.Σιγουρα θα παρω κ το αλλο βιβλιο του.Με συναρπασε η γρηγορη ενναλαγη καταστασεων κ ο ευρηματικος τροπος του συγγραφεα να κρατα το ενδιαφερον του αναγνωστη ασβυστο ως το τελος.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΩΝ
KONSTAM ANGUS
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82
ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
COCTEAU JEAN
€15.90 €7.16
(-55%)
Κερδίζετε €8.74

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS