Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Τ΄ ΑΗΔΟΝΙΟΥ ΤΟ ΔΑΚΡΥ

Τ' ΑΗΔΟΝΙΟΥ ΤΟ ΔΑΚΡΥ

ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΗΣ ΕΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4590-0795




Παρουσίαση

Ένα βρέφος που αργοσβήνει, μια κατάρα που πρέπει να λυθεί τρεις φορές, άνθρωποι που δοκιμάζεται το κουράγιο τους και ψυχές κυνηγημένες επί σαράντα χρόνια.
Ο Γιώργης και η Κωστούλα είχαν ρισκάρει τα πάντα για να σωθεί η μικρή τους κόρη, η Κλειώ, και παρ' όλα όσα τους βρήκαν η αγάπη τους δεν λύγισε στιγμή. Ένας χρησμός, μια αυτοθυσία και ένας ύπουλος εχθρός φυλακίζουν τον Γιώργη, αφήνοντας την Κωστούλα να μεγαλώσει μόνη την κόρη της απέναντι σε μια κατάρα που κάθε φορά ξετυλίγεται πιο δυνατή.
Τριάντα χρόνια μετά, η Κλειώ ζει παγιδευμένη σ' έναν γάμο που βυθίζει τη ζωή της σε κινούμενη άμμο ώσπου κάποτε αφυπνίζεται και θεριεύει το αγρίμι της ψυχής της. Άραγε η ζωή αλλάζει αν το θελήσεις;
Σε δεύτερους ρόλους, η κυρα-Δήμητρα με το αλλήθωρο μάτι της, ο γέροντας Τυροθόδωρας με τις συμβουλές του, ο Σήφης με το άσβεστο μίσος του και η καλόγρια Σταυροκατίνα, πλέκουν όλοι μαζί το κρητικό υφαντό της οικογένειας Αηδονάκη.
Μυστικά, χρησμοί, επαναστάσεις, λυτρωμοί, θαύματα, μαντινάδες, μπαλωθιές, χοροί, και γύρω όλα να μοσχομυρίζουν άρωμα από ζεστό ψωμί, λάδι και ρίγανη.
Η απίστευτη ιστορία της οικογένειας Αηδονάκη - ένας ζωντανός θρύλος στα Χανιά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604107391
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2015
Αριθμός σελίδων608
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΘΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κωδικός Πολιτείας4590-0795
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

margaritaprounia

Κριτικές για το προϊόν

[09/10/2023] Μιχαήλ Χατζηβασιλειου .   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Και εδώ το 2ο καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει,πίσω από το ούτε η μάνα μου, έχω μιλήσει με τον συγγραφέα, άνθρωπος με ευαισθησίες που δεν τον προβαλεί το σύστημα που προωθεί ρομάντζα, για νένα σκουπίδια. Και που δυστυχώς εξαφανίζουν!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
FRIEDRICH JOACHIM CARL
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΤΣΙΤΣΙΓΚΟΣ Κ. ΣΠΥΡΟΣ
€23.80 €11.90
(-50%)
Κερδίζετε €11.90

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS