Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΡΗΓΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4590-0827




Παρουσίαση

Η αστυνομία χάνει μέσα απ' τα χέρια της τον έναν απ' τους δυο διαρρήκτες της σπείρας που κλέβει ακριβά έργα τέχνης από πλούσια σπίτια της Αθήνας. Ο Νάσος Μπαλής κατορθώνει να εξαφανιστεί. Λίγους μήνες αργότερα ένας νέος άντρας, ο Μιχαήλ Κοσμάτος, φτάνει σε ένα μικρό νησί της άγονης γραμμής των Κυκλάδων, αναζητώντας τον πατέρα του που δεν τον γνώρισε ποτέ. Οι άνθρωποι που μπαίνουν στο δρόμο του, ένας γερο-μεθύστακας ταβερνιάρης, η γοητευτική νεαρή διευθύντρια του δημοτικού σχολείου του νησιού που φέρνει στη ζωή του τον έρωτα και ο ηγούμενος του παμπάλαιου μοναστηριού του Κάστρου, φαίνεται να είναι τα κλειδιά για τη λύση του γρίφου. Και ξαφνικά, ενώ η ώρα της αλήθειας μοιάζει να είναι πολύ κοντά, όλα καταρρέουν!
Δύο ανεξήγητοι θάνατοι την ίδια νύχτα στο μοναστήρι, ένας καλόγερος που χάνεται στη φουρτουνιασμένη θάλασσα, ένα πολύτιμο χειρόγραφο που εξαφανίζεται από τη βιβλιοθήκη του μοναστηριού, είναι τα γεγονότα που θα τα ανατρέψουν όλα στη ζωή των πρωταγωνιστών της ιστορίας.
Και τότε ένας ακόμα θάνατος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας μπερδεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.
Όταν επιτέλους το κουβάρι των ραγδαίων αποκαλύψεων θα ξετυλιχτεί ως το τέλος, τότε θα λυθεί ο γρίφος για να φανερώσει μια απίστευτη αλήθεια. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604108084
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2017
Αριθμός σελίδων536
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΚΑΛΑ ΑΡΕΤΗ
Κωδικός Πολιτείας4590-0827
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΖΗΛΙΑ
ROBBE-GRILLET ALAIN
€14.00 €6.30
(-55%)
Κερδίζετε €7.70
Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ
LUECKE RICHARD
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS