Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

OSCAR WILDE: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ - DORIAN GRAY:

OSCAR WILDE, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ & DORIAN GRAY, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ ΣΑΝΤΙ
Κωδ. Πολιτείας: 4590-0830




Παρουσίαση

Παρίσι, καλοκαίρι του 1900.
Ο πιο παρεξηγημένος ποιητής του 19ου αιώνα Όσκαρ Ουάιλντ περιφέρεται στο Παρίσι μόνος, καταβεβλημένος, άρρωστος, άστεγος και αδέκαρος. Το τέλος είναι κοντά, μόλις 90 ημέρες και ο ίδιος δεν κάνει τίποτα παρά να το περιμένει, οδηγώντας τον εαυτό του σε ένα είδος αυτοκτονίας. Ένας φίλος από τα παλιά, ο Ντόριαν Γκραίυστοουν τον ανακαλύπτει σε άθλια κατάσταση και αναλαμβάνει να τον φροντίσει.
Συζητάνε μαζί για αξίες όπως του έρωτα και της φιλίας, για την αρσενική και θηλυκή ομορφιά, για τους χαμένους γυναικείους οργασμούς, για τον ομοφυλοφιλικό έρωτα και τις σχέσεις του Ουάιλντ. Επίσης εισέρχονται στο μαγικό κόσμο της τέχνης και ιδιαίτερα αυτόν της ζωγραφικής, καπνίζοντας και πίνοντας τα καλύτερα των κρασιών.
Έπιπλα, ρυθμοί, ζωγράφοι, θεατρικοί συγγραφείς, ποιητές, γλύπτες, βασιλιάδες, παλάτια, καφετερίες, οίκοι ανοχής, ρεστοράν μα και νεκροταφεία και νεκροτομεία καθώς και εγκλήματα και οι τρόποι του πως να μένουν αυτά ανεξιχνίαστα συνθέτουν αυτό το μυθιστόρημα.
Οι τελευταίες ημέρες στο Παρίσι, θα ταξιδέψουν τον αναγνώστη στην συναρπαστική εποχή του τέλους του 19ου αιώνα και στα ταραχώδη πρώτα χρόνια του 20ου, μέσα από το πρόσωπο του ποιητή που γνώριζε τους πάντες μα πέθανε ολομόναχος, μα και μέσα από τις περιπέτειες του "παράδοξου" Ντόριαν και της αριστοκρατίας που τόσο επιδέξια χρησιμοποιεί τα μαχαιροπήρουνα της. Πλούσιο σε λεπτομέρειες και ιστορική ατμόσφαιρα μα και σε μυρωδιές είτε αυτές είναι από πλούσια εδέσματα, αλκοόλ, καπνό τσιγάρων, οπίου, μα και σάπιου αίματος και μπαρουτιού από τις σκασμένες οβίδες γύρω από τα χαρακώματα των πεδίων μαχών του Α΄ παγκοσμίου πολέμου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604108176
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2017
Αριθμός σελίδων528
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ [ΜΑΙΡΗ], ΚΑΛΕΩΔΗ ΜΑΡΙΝΑ
Κωδικός Πολιτείας4590-0830
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ Α. ΚΩΣΤΑΣ
€6.04 €2.11
(-65%)
Κερδίζετε €3.93
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
KONSTAM ANGUS
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS