Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ...

ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ...

ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
Κωδ. Πολιτείας: 1503-0535




Παρουσίαση

Το ποτάμι ξεράθηκε την εποχή που στην αυλή φύτρωσε εκείνο το νυχτολούλουδο. Δεν θυμάμαι καθόλου αν αυτό έγινε μέσα σε μία νύχτα ή χρειάστηκαν περισσότερες. Στην αρχή το φοβόμουν ακόμα κι έτσι, στείρο. Τα νερά του είχαν αγκαλιάσει τόσες ζωές...
Μεγάλωσα μέσα σε μια οικογένεια που με αγαπούσε, παρέα με φιλίες που σημάδεψαν τα παιδικά μου χρόνια. Τα μοναδικά μου ταξίδια τα έκανα μέσα από τα βιβλία που διάβαζα με επιμονή και τις περισσότερες συγκινήσεις μου τις ένιωσα μέσα από τα καρδιοχτύπια άλλων. Ας μου έδιναν ένα δευτερόλεπτο της πολυτάραχης ζωής τους, για να τους πω πως ναι, μπορεί να είμαι κουτσή ή άσχημη, μα... μπορώ κι εγώ να γίνω ευτυχισμένη.
Κι όμως, κατάφερα να βρω τον δρόμο μου. Να γνωρίσω κι εγώ τον άνθρωπο που ομόρφυνε τη δική μου ζωή. Να δημιουργήσω τη δικιά μου οικογένεια. Να σμιλέψω την προσωπική μου ευτυχία.
Από εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα παρά να αγαπώ μονάχα αυτόν. Όμως, μέσα μου πάντα ζει κι ο παιδικός μου έρωτας. Προσπάθησα στην αρχή να τον πολεμήσω, να τον καταχωνιάσω σε μέρος που να μη με ενοχλεί. Δεν τα κατάφερα. Τώρα πια το έχω συνηθίσει. Ζω με δυο αγάπες στην καρδιά μου. Την πρώτη και την τελευταία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604174683
ΕκδότηςΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων192
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ [ΜΑΙΡΗ]
Κωδικός Πολιτείας1503-0535
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΡΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΡΟΜΒΟΣ ΤΕΟΣ
€8.48 €3.39
(-60%)
Κερδίζετε €5.09
ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
€20.00 €7.00
(-65%)
Κερδίζετε €13.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS