Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΜΕ ΤΟ ARDUINO (+CD) // ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΜΕ ΤΟ ARDUINO

ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΠΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΙΩΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4209-0139




Παρουσίαση

Το Arduino αποτέλεσε πραγματικά μια μικρή επανάσταση στο χώρο της τεχνολογίας επιτρέποντας στον καθένα να αναπτύξει εύκολα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος την εφαρμογή που επιθυμεί. Αυτός ο μικρός "υπολογιστής" μεγέθους παλάμης αποτελεί πλέον το πιο διαδεδομένο δημιουργικό εργαλείο για μικρούς και μεγάλους. Ας φανταστούμε μόνο ότι με κόστος μερικών ευρώ μπορεί κάποιος να μπει για τα καλά στην τεχνολογία από μικρή ηλικία φτιάχνοντας την πρώτη του εφαρμογή. Χωρίς καμία αμφιβολία, το Arduino είναι το εισιτήριο για κάποιον που ξεκινά για πρώτη φορά στο χώρο των σύγχρονων εφαρμογών, αποτελεί εξαιρετικά δημιουργική εργασία για τα παιδιά δίνοντάς τους ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τις δεξιότητες ή και το ταλέντο των νέων που ως μηχανικοί στο μέλλον θα ασχοληθούν με το αντικείμενο.
Από την άλλη μεριά, οι φοιτητές υλοποιούν πειραματικές διατάξεις για εφαρμογές στην υγεία, τη βιομηχανία, τις μετρήσεις, κλπ. Άλλοι πάλι μηχανικοί χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία για εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης όπου ένα σμήνος από αυτόνομες ρομποτικές μηχανές αφουγκράζονται το περιβάλλον και υλοποιούν φυσικές διαδικασίες, κλπ.
Σε αντίθεση με πολλά βιβλία που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες αναγνωστών, αυτό το βιβλίο προέκυψε από τη μεγάλη επιθυμία του αναγνωστικού κοινού (μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, ιδιώτες, κλπ.) για ένα ελληνικό σύγγραμμα που να καλύπτει την ανάπτυξη εφαρμογών με τη συγκεκριμένη τεχνολογία. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους (ανεξάρτητα από το αντικείμενο που ασχολούνται) όπως άλλωστε και το ίδιο το Arduino. Το εισαγωγικό υλικό απευθύνεται στους αρχάριους (π.χ. εφαρμογές με LED) ενώ υπάρχουν και πιο προχωρημένα θέματα όπως η αξιοποίηση αισθητήρων, η απεικόνιση μετρήσεων, η πρακτική ρομποτική, τα δίκτυα αισθητήρων, κλπ. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5: ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7: ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8: ΤΟ ARDUINO ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ (οπτικός προγραμματισμός του Arduino)
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
Λεπτομέρειες
ISBN139789604184590
ΕκδότηςΤΖΙΟΛΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων358
Διαστάσεις25x18
Κωδικός Πολιτείας4209-0139
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
€11.90 €5.95
(-50%)
Κερδίζετε €5.95
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;
SCHULZ M. CHARLES
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS