Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ // 5η ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

5η ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ

+
-
MANKIW N. GREGORY, TAYLOR P. MARK
Κωδ. Πολιτείας: 4209-0262
Τιμή Έκδοσης
€98.97
Τιμή Πολιτείας
€84.12
(-15%)
Κερδίζετε €14.85


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Η Οικονομική των Mankiw και Taylor είναι μια καλογραμμένη, κατανοητή και σύγχρονη εισαγωγή στο ευρύ φάσμα των βασικών οικονομικών θεωριών και εφαρμογών. Ο συνδυασμός θεωρίας και πολυάριθμων παραδειγμάτων φέρνει ζωή στα οικονομικά. Η νέα αυτή έκδοση δεν παραβλέπει τους περιορισμούς της παραδοσιακής προσέγγισης στα οικονομικά, αλλά αντιθέτως προσθέτει δυναμισμό στο πεδίο των οικονομικών, συμπεριλαμβάνοντας ετερόδοξες προσεγγίσεις για να παρέχει στους φοιτητές μια πιο ολοκληρωμένη εισαγωγή στο πεδίο". (Δρ David Duffy, Ulster University, Northern Ireland)

"To βιβλίο αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι το καλύτερο βιβλίο για σπουδές οικονομικών στο πρώτο έτος που έχω δει ποτέ. Πολύ ακριβές, με εξαιρετικά παραδείγματα από τον πραγματικό κόσμο που καλύπτουν πληθώρα θεμάτων και, το σημαντικότερο, το κάνουν με πολύ ξεκάθαρο και εύκολα κατανοητό τρόπο. Η νέα έκδοση πραγματικά ενθαρρύνει την κατανόηση των διαφορετικών σχολών σκέψης μεταξύ των οικονομολόγων". (Δρ Jovan Vojnovic, University of Edinburgh, Scotland, UK)

Έχοντας πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία εγχειρίδια οικονομικών αρχών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, αυτή η συναρπαστική νέα έκδοση της Οικονομικής των Ν. Gregory Mankiw (Harvard University) και Mark P. Taylor (Washington University) έχει ανανεωθεί πλήρως. Ευρέως αναγνωρισμένη για τη φιλική και προσιτή προσέγγισή της, την έμφαση στην ενεργό μάθηση και τις ασυναγώνιστες πηγές υποστήριξης, η έκδοση αυτή έχει επίσης μια βελτιωμένη δομή για να διασφαλιστεί ότι το κείμενο ευθυγραμμίζεται ακόμα περισσότερο με το μάθημά σας. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει επιπρόσθετη κάλυψη μιας σειράς βασικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων ετερόδοξων θεωριών στα οικονομικά όπως θεωρία πολυπλοκότητας, θεσμικά οικονομικά και φεμινιστικά οικονομικά, διαφορετικές θεωρίες διεθνούς εμπορίου, θεωρία παιγνίων, διαφορετικούς δείκτες φτώχειας και την "οριζόντια καμπύλη Phillips".
Βασικά Χαρακτηριστικά
- Μια διεξοδική και προσιτή παρουσίαση όλων των βασικών αρχών των οικονομικών που θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να σκέφτεστε ως οικονομολόγος και να αναπτύξετε μια σαφέστερη οπτική για τα σημερινά γεγονότα.
- Μάθετε πώς οι ακαδημαϊκοί σε όλο το επάγγελμα συμμετέχουν σε μια ζωντανή συζήτηση για τη μελλοντική κατεύθυνση των οικονομικών ως επιστημονικού αντικειμένου για την διεύρυνση της κατανόησής σας και των δεξιοτήτων σας για κριτική σκέψη.
- Περιλαμβάνεται ένα νέο κεφάλαιο σχετικά με το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης που καλύπτει τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ΕΕ και συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων το Brexit, την ιταλική κρίση χρέους, τον λαϊκισμό και τη μετανάστευση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ
Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΓΟΡΕΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ
ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ
ΕΤΕΡΟΔΟΞΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
ΓΛΩΣΣΑΡΙ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΠΗΓΕΣ ΕΙΚΟΝΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςECONOMICS, 5th EDITION
ISBN139789604188895
ΕκδότηςΤΖΙΟΛΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2021
Αριθμός σελίδων832
Διαστάσεις30x22
ΜετάφρασηΓΟΥΣΙΟΥ ΛΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΝΚΙΟΥ Ν. ΓΚΡΕΓΚΟΡΙ, ΤΕΙΛΟΡ Π. ΜΑΡΚ
Κωδικός Πολιτείας4209-0262
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

apokotos, michalis delta, lasarig, Summerwind, dpuxaras

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΡΟΣ Τ' ΑΣΤΡΑ
ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
€18.55 €9.28
(-50%)
Κερδίζετε €9.27
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
BAKOUNINE MIKHAIL
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS