Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΑ ΞΑΝΘΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ( ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ / ΣΕΙΡΑ )

ΤΑ ΞΑΝΘΑ ΓΕΡΑΚΙΑ

ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0010-0646




Παρουσίαση

Το πεπρωμένο ενός μεγάλου έρωτα, κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταματήσει, ούτε ο χρόνος, ούτε οι αποστάσεις, ούτε ακόμη και ο φασισμός.
Λίγο πριν την 11η Ολυμπιάδα, ένα πάθος γεννιέται ανάμεσα στο Φοίβο και τη Μαρί. Γνωρίστηκαν στη Σαντορίνη. Ο έρωτάς τους συνεχίστηκε στην Αθήνα, για να καταλήξει στο Βερολίνο που δονείται από τον Ναζισμό και η θεοποίηση του Χίτλερ είναι γεγονός.
Εκεί, ο Φοίβος αναζητά την αναγνώριση μέσω του κινηματογράφου, βασιζόμενος στις υποσχέσεις της φράου Λίζας, που είναι μεγαλύτερή του και πολύ ερωτευμένη, αφού εκείνος διαθέτει σπάνια ομορφιά.
H Μαρί προς χάριν του, θα δεχθεί τις ταπεινώσεις της Λίζας και θα εργασθεί ως βοηθός στην "Βίλλα Οργίων" που φιλοξενεί αξιωματικούς των Ες-Ες και της Βέρμαχτ.Aφού γίνει μάρτυρας ενός συγκλονιστικού γεγονότος, κυνηγημένη από τους Ναζί, θα καταλήξει στο Παρίσι, όπου θα συμβιώσει με τους κλοσάρ.
Οι καιροί είναι δύσκολοι. H Ευρώπη φλέγεται και ο Φοίβος είναι μακριά. Ο δυνατός χαρακτήρας της Μαρί, θα ξεπεράσει ακόμη και το θάνατο.
Στο περιπετειώδες αυτό μυθιστόρημα, τα γεγονότα τρέχουν καταιγιστικά το ένα μετά το άλλο. Οι χαρακτήρες, χωρίς ηθικό έρισμα και η σκληρότητα του πολέμου, βάζει σε σκέψεις τον αναγνώστη, μεταφέροντάς τον σε δύσκολες εποχές, δικαιώνοντας την ανθρώπινη αντοχή. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604221059
ΕκδότηςΑΓΚΥΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2004
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0010-0646
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

paulosstrouggaris

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ (3 ΤΟΜΟΙ)
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€41.34 €16.54
(-60%)
Κερδίζετε €24.80
ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;
SCHULZ M. CHARLES
€12.00 €5.40
(-55%)
Κερδίζετε €6.60

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS