Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ

ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ

ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0010-0778




Παρουσίαση

Ένα θρίλερ της ανθρώπινης ύπαρξης. Μετά το σεισμό των 8,3 Ρίχτερ, το νησί βυθίζεται προοδευτικά. Κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο διακόπτεται, εκτός αυτής διά του ασυρμάτου του πυροσβεστικού σταθμού. Οι κάτοικοι αναζητούν καταφύγιο όλο και σε ψηλότερα σημεία. Σκηνές Αποκάλυψης, Σόδομα και Γόμορρα, Κόλαση του Δάντη, όταν ο θάνατος φέρεται σίγουρος. Ήρωες και αντιήρωες στη σκιά του φόβου, ο οποίος μεταλλάσσει τους χαρακτήρες, τα μέλη τεσσάρων οικογενειών και ο περίγυρός τους, ο πυραγός, ο αστυνόμος, μια καλογριά, ένας βιαστής και δολοφόνος, ένας ζωγράφος, ο αρχιμανδρίτης κ.ά. όπως και μια αινιγματική διαθήκη στη δίνη των γεγονότων, μέσα από μια φρενήρη αφήγηση με συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις, όπου όλα αποσυναρμολογούνται, γκρεμίζονται και αποκαλύπτουν τα άγρια και τα ήμερα της ψυχής. Κι ο έρωτας παρών, ενώ υπογείως ο αναγνώστης ανακαλύπτει την ελπίδα και διασώζεται από τη φρίκη. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604222445
ΕκδότηςΑΓΚΥΡΑ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2005
Αριθμός σελίδων512
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας0010-0778
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[09/08/2013] KLIOVIRGO.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Από ένα συγγραφέα που λατρεύουμε, ένα βιβλίο διαφορετικό από τα άλλα! Ζοφερό, αγωνιώδες, αναπάντεχο και τόσο, μα τόσο ρεαλιστικό!!! Το ξεκίνησα προχθές και πραγματικά αγωνιώ να το τελειώσω!!! Θα γινόταν μια υπέροχη ταινία καταστροφής, που δε θα είχε τίποτα να ζηλέψει από τις γνωστές μεγάλες υπερπαραγωγές!!! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα, όπως και όλα τα βιβλία του αγαπημένου μας Γιάννη Καλπούζου!!! Μια μικρή διευκρίνηση, αν δεν το βρίσκετε, μη μου αγχωθείτε...! Θα επανεκδοθεί το ερχόμενο φθινόπωρο από τις εκδόσεις Μεταίχμιο με νέα επιμέλεια του παλαιού κειμένου από τον ίδιο το συγγραφέα!!! Μπορώ να σας πω με σιγουριά, ότι θα πάρω και τη νέα έκδοση και θα το ξαναδιαβάσω!!! Μία φορά δεν είναι αρκετή για ένα τέτοιο βιβλίο!!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ
ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ (ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΗΣ)
€40.00 €20.00
(-50%)
Κερδίζετε €20.00
Το μικρό βιβλίο των μυστικών
GIBRAN KAHLIL
€11.10 €5.55
(-50%)
Κερδίζετε €5.55

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS